''İlime ve ilçeme hizmet için aday adayı oldum''

Çerkezköylü İş Adamı Hamdi Kılıçaslan hafta başında İYİ Parti Çerkezköy ilçe sekreterliğinden istifa ederek İYİ Parti Genel Merkezi'ne 27. Dönem Tekirdağ Milletvekilliği için ad

Çerkezköy 10.05.2018 21:30:00 0

SİYASİ HAYATIMA İYİ PARTİ’DE BAŞLADIM

 

İYİ Parti 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Hamdi Kılıçaslan yaşamında ilk kez siyaset yaşamına İYİ Parti ile başladığını belirterek, “Siyasi hayatım İYİ Parti’nin kurulmasıyla birlikte İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda görev almam ile başladı. İlçe teşkilatında kurucu üye, yönetim kurulu üyeliği ve ilçe sekreterliği görevlerini yürüttüm. Doğduğum ve büyüdüğüm bu coğrafyaya karşı olan vefa borcumu ödeyebilmek adına, İYİ Parti’den 27. Dönem Tekirdağ Milletvekilli aday adayı oldum. Aday adaylığı sürecinde benden desteklerini esirgemeyen il ve ilçe başkanlarıma, aileme, partili partisiz yanımda yer alan tüm Tekirdağlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İYİ PARTİ TEKİRDAĞ’A VE TÜRKİYE’YE İYİ GELECEK

 

Kılıçaslan; “Ülkemiz gerek ekonomik gerek siyesi olarak zor bir süreçten geçiyor. Ülkemizi düze çıkarmak adına elimizi taşın altına koyma vakti geldi. Bu zor zamanlarda ekonomik yönden zayıflayan ülkemizde yeni bir sanayileşme hamlesi başlatmak şart oldu. Eğitim sistemindeki sorunlar hepimizin malumudur. Yüz binlerce gencimiz eğitimlerini tamamladıklarında iş bulamamaktadır. Tarımda da geçmişte dünyada kendi kendine yeten 3. Ülke iken bu gün dışarıdan tarım ürünü ithal eden ülke olduk. Tarımın desteklenmesi lazım  ve çiftçimizin işçimizin emeklimizin, memurumuzun kısaca her kesim çalışanımızın alın terinin hakkını verecek, sanayicimizin önünü açacak İYİ Parti kadroları iş başına geldiğinde öncelikli bu sorunların ve sıkıntılar çözüme kavuşturulacak” dedi.

 

KÖMÜRLÜ TERMİK SANTRAL’İ YAPTIRMAMAK İÇİN GEREKEN MÜCADELEYİ YAPACAĞIZ

 

Kılıçaslan, kömürlü termik santral konusuna da değinerek; “Tekirdağ bölgemizin en önemli sorunlarından biri çevre ve hava kirliliğidir. İrili ufaklı birçok sanayi kuruluşunu barındıran ilimizde hava kirliliği had safhada olduğu yetmiyormuş gibi Çerkezköy ve Kapaklı İlçe sınırlarına yapılmak istenen kömürlü termik santral belasıyla da halkımız baş başa bırakılmıştır. Bu termik santralin yapılmasını engellemek için elimizden geleni yapacağız. Geleceğimiz olan çocuklarımızın, tarımımızın, doğamızın havamızın, yeraltı sularımızın yok olmaması için üzerimize düşenden çok daha fazla mücadele edeceğiz. Ayrıca il genelindeki bunlara ilçelerimizde dahil her alandaki sıkıntıları çözüme kavuşturacak İYİ Parti olacak. Bu nedenle İYİ Parti Tekirdağ’ımıza ve tüm Türkiye’ye iyi gelecek” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10