Hayat Boyu Öğrenme Şenliği başladı

Tekirdağ'da Hayat Boyu Öğrenme şenliği başladı. Şenlikte Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Akşam Sanat Okulu Müdürlüklerinin katkılarıyla kurumlar

Tekirdağ 10.05.2018 21:34:00 0
Hayat Boyu Öğrenme Şenliği başladı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdür Ersan Ulusan düzenlenen şenlikler hakkında bilgi verdi. Daha Sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ülke genelinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Tekirdağ’da açılan okuma yazma kurslarını tamamlayarak, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere Vali Mehmet Ceylan ve protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi.

 

KURDELE KESİLDİ

 

Sertifika töreninin ardından Süleymanpaşa Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü halk oyunları ekibi tarafından halk oyunları gösterileri sunulurken, protokol üyeleri tarafından, kurdele kesilerek Öğrenme Şenliğinin açılışı yapıldı ve stantlar gezildi. Süleymanpaşa Bedesten Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı j. Alb Şahin Karakaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber / Metin KARA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10