Akay çifti şehit ve gazi annelerini unutmadı

13 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından ilçe merkezinde şehit ve gazi anneleri ile eşlerine sabah kahvaltısı verildi.

Çerkezköy 10.05.2018 21:36:00 0
Akay çifti şehit ve gazi annelerini unutmadı

 

Dün saat 09:30’da TokoçinRestaurant’ta düzenlenen kahvaltıda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay, annesi Necla Akay, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı ve belediye meclis üyesi Funda Serfiçe ve Rağbet Erol, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı’nın eşi İlknur Camcı, şehit anneleri ve gazi anneleri ile şehit ve gazi eşleri katıldı.

 

 

“ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM”

 

 

Eşi Güliz Akay ile birlikte şehit ve gazi anne ve eşleri ile tek tek ilgilenen Başkan Akay “ Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin doğduğu bu topraklar için, vatan için, bayrak için mücadele etmiş, canını vermiş, canından parçalarını vermiş şehit annelerimize, gazi annelerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Bu topraklar için şehit olmuş, gazi olmuş evlatlar yetiştiren tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, bu topraklardaki bütünlüğümüzün devamı için canları pahasına şehit olmuş abilerimize, büyüklerimize, kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Can parçası, evladı şehit olmuş, gazi olmuş fakat bağrına taş basmış tüm annelerimizin ellerinden bir kez daha öpüyorum. Bu duygular ile bu birliktelik için, bu topraklar, vatan ve bayrak için mücadele etmiş kardeşlerimizin aileleri ve anneleri ile Anneler Günü sofrasında yaşıyor olmanın mutluluğu ile bir kez daha tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Anneler Gününüzü kutluyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Kahvaltı programı sonunda Güliz Akay tarafından şehit annelerine günün anısına çeşitli hediyeler ve çiçek takdim edildi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10