''Sizler çok özel annelersiniz''

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak Anneler Günü'nde engelli bireylerin anneleri için düzenlenen etkinlik bu yılda  La Piano Restaurant Cafe'de önceki gün ak?

Çerkezköy 13.05.2018 19:02:00 0

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından her yıl Anneler Günü’nde engelli bireylerin anneleri için düzenlenen etkinlik bu yılda  La Piano Restaurant Cafe’de Murat Mar, Veysel Ekinci, Murat Akay ve Esat Deniz’in sponsorluğunda yapıldı.

Önceki gün akşam 19.00-23.00 saatleri arası yapılan etkinlikte Türkiye Beyazay Derneği Marmara Bölge Başkanı Filiz Güler, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Çerkezköylü Hayırsever Çift Müjgan-Serkan Karagöz, ve Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Yönetimi, Kapaklı ve Saray ilçelerinden de çok sayıda engelliler anneleriyle hazır bulundu.

 

BU ANLAMLI GECE ÖZEL ANNELERİMİZ İÇİN

 

Gecede konuşan Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, “Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi olarak engelli kardeşlerimizin anneleri için her yıl olduğu gibi bu yılda Anneler Günü etkinliği düzenlemiş bulunuyoruz. Bu gecenin düzenlenmesinde bizlere kol kanat açarak sponsor olan İşadamı Murat Mar’a, Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay’a, İşadamı Veysel Ekinci’ye, Malatyalılar Dernek Başkanı Sadet Deniz’e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen sesimizi duyuran değerli basınımıza da teşekkür ediyorum. Beyazay Derneği olarak engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve aynı zamanda onların yaşantılarını kolaylaştıracak çalışmalara özel gayret gösteriyoruz. Sizlerin hakkı hiçbir zaman ödenemez. Türkiye Beyazay Derneği olarak engelli kardeşlerimiz içinde engelli engelsiz spor aktiviteleri düzenleyerek onların da spor, yüzme gibi birçok spor dalında spor yapmalarını da sağlıyoruz. Bu gece etkinliğimize katılan özel anneler başta olmak üzere tüm annelerimizin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Ayrıca vefat eden annelere de Allah’tan rahmet diliyor mekanları cennet olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.

 

SİZİN GİBİ ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ

 

Ardından konuşan Türkiye Beyazay Derneği Marmara Bölge Başkanı Filiz Güler de, ‘’Sizin gibi annelerin hakkı hiç ama hiç ödenmez. Sizler çok özel annelersiniz. Rabbim sizi cennetiyle mükafatlandırsın. Anneler Günü’nün bir gün değil, her gün olmasını diliyorum. Çünkü anneler bizim için çok önemli ve kutsal varlıklarımızdır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Beyazay Derneği’ne yaptıkları katkı ve desteklerden dolayı Murat Mar’a, Veysel Ekinci’ye ve Esat Deniz’e plaket verildi. Plaket verilmesinin ardından Anneler Günü pastası kesildi.

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Yapılan konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde özel anneler özel çocuklarıyla dans ettiler ve çeşitli oyun havaları oylandılar. Özel anne ve çocuklarına oyunlarda Beyazay Derneği Marmara Bölge Başkanı Filiz Güler, Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

SANATÇILAR AYSUN-BİNALİ ASLAN GECEYE DAMGA VURDU

 

Gecede Çerkezköylü Türk Halk Müziği Sanatçısı Aysun Aslan ve eşi Elektro Saz Sanatçısı Binali Aslan geceye renk kattılar. Aysu Aslan’a eşi Binali Aslan’ın türkü ve şarkılarına sazıyla eşlik etti. Aysun Aslan, okuduğu türkü ve şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 

 

 

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10