''Çerkezköy'ün farklı bir alışveriş çarşısı olacak''

Çerkezköy Kent Konseyi yanındaki Hanımeli Sokağı'nın canlanması için mevcut kapalı satış yerlerine ilave olarak çadır dükkanlar kuruldu. Kurulan yeni çadır dükkanlar ile birlikte 72 satıÅ

Çerkezköy 13.05.2018 19:13:00 0

HANIMELİ SOKAĞI’NIN CANLANDIRILMASI YÖNÜNDE GİRİŞİMDE BULUNULDU

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Hanımeli Sokağı’nın canlandırılması yönünde girişimde bulunduğunu belirten Çerkezköy Kent Konseyi yönetimi, Hanımeli Sokağı’nın önümüzdeki günlerde tüm satış stantlarının dolacağını ve Çerkezköy’ün daha farklı bir alışveriş çarşısı olacağını belirttiler.

 

YÖRESEL ÜRÜNLERİN SATIŞI İÇİN DE YER VERİLECEK

 

Hanımeli Sokağı’nın bir bölümünde de yöresel ürünlerin satışı için verildiğini belirten belediye yetkilileri, “Hanımeli Sokağı’na el emeği göz nuru işleri için alışverişe gelen vatandaşlarımızın talebi üzerine burada yöresel ürünlerden yararlanmaları için yöresel ürün satan esnaflara da stant açmalarını sağladık.  Bu yöresel ürün stantlarında Çerkezköy’ümüzde 81 ilden gelen vatandaşlarımız geldikleri bölgelerin ürünlerinin satışını yapmak için stantlardan alabilecekler. Yöresel ürün stantları ramazan ayı boyunca burada satış yapacak.” dedi. Hanımeli Sokağı sakinleri yöresel ürün satış noktalarının da açılması ile Hanımeli Sokağı’nın canlanacağını belirttiler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10