Dünya şampiyonu Memiş dünya evine girdi

İspanya'nın Valencia şehrinde 2017 yılında gerçekleştirilen NAC 2017 Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Çerkezköy'lü sporcu Furkan Memiş hayat?

Çerkezköy 15.05.2018 12:19:00 0
Dünya şampiyonu Memiş dünya evine girdi

Cumartesi akşamı 19.00-24.00 saatleri arasında Lidya WeddingGarden’de gerçekleşen düğün töreniyle dünya evine giren Gülşah Albay ve Furkan Memiş’in düğün törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, siyasiler, STK temsilcileri sanayi kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, sporcular, kulüp yöneticileri, esnaflar ile Albay ve Memiş ailelerinin yakınları katıldı.

 

 

NİKAHI BAŞKAN AKAY KIYDI

 

 

Gülşah Albay-Furkan Memiş çiftinin nikahını ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Evlilik cüzdanını gelin Gülşah Memiş’e veren Başkan Akay çifte mutluluklar diledi. Gelin Gülşah Albay’ın anne babası Selma-Saim Albay ile damadın anne babası Nurten-Nevzat Memiş davetlileri kapıda karşılarken, düğün boyunca da yakından ilgilendiler.  Nikah merasiminin ardından gelin ve damat alkış eşliğinde ilk dansların yaptılar. Düğün pastasının da kesilmesinin ardından takı merasimine geçildi. Takı merasiminin ardından davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde eğlendi. Gülşah-Furkan Memiş çifti kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti. 

 

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10