Ustam hizmete açıldı

Farklı yemek çeşitleri ve kazıkta kuzu ve oğlak çevirme ile de 7/24 Tekirdağ Bölgesi'nde bir ilk olarak hizmet verecek olan Özel Ustam dün saat 14.30'da Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ã?

Çerkezköy 16.05.2018 11:26:00 0
Ustam hizmete açıldı

ÇERKEZKÖY BÖLGENİN ÇEKİM ALANI

 

Açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün ilçemizde güzel bir işletmenin daha açılışını yapıyoruz. Farklı tatları buluşturan ve bu konuda hizmet verecek olan Ustam Restaurant bölgenin çekim alanı olan kentimizde açılmış olması ve her geçen gün bu ve çeşitli iş kollarının Çerkezköy’ümüzde açılması, kentimize her geçen gün artan ilginin göstergesidir. Her geçen gün gelişerek büyüyen kentimizde böyle fark tatların bulunması ise vatandaşlarımızın değişik tatları tatmasına da olanak sağlamaktadır. Bu işletmenin işyeri sahiplerine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Akay’ın konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesildi.

 

BAŞKAN AKAY VE BOZDAĞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Özel Ustam Restaurant Sahibi Soner Demircan açılış sonrası yaptığı açıklamada “Bugün mutlu günümüzde yanımızda olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’a, Belediye Meclis Üyesi İsa Karaman’a ve İşadamı Cengiz Yıldırım’a basın mensuplarına, esnaflarımıza  ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Özel ustam olarak işyerimiz 7/24 Çerkezköy ve bölge halkımıza hizmet verecek. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Çorbadan, sulu yemek çeşitlerine, tatlıdan ızgara çeşitlerine, tatlı çeşitleri ve özellikle de Tekirdağ Bölgesi’nde ilk ve tek olarak Çerkezköy’de 7/24’te kazıkta kuzu ve oğlak çevirme ile Çerkezköy ve bölge halkına en iyi şekilde hizmet vereceğiz.Günün her saatinde 8 personel ile  eksiksiz ve kusursuz hizmet veren ve  kısa süre içinde halkımızın tercih ettiği bir yer olacağımıza inanıyorum” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10