Hayal dünyalarını tuvale yansıttılar

Okul etkinlikleri kapsamında bu yıl 3'üncüsü düzenlenen resim şenliğinde Atatürk İlkokulu öğrencileri Ebru Sanatı ile ilgili çalışmalarını yapmalarının ardından tuval çalışmala

Çerkezköy 16.05.2018 11:46:00 0
Hayal dünyalarını tuvale yansıttılar

Atatürk İlkokulu 1’inci ve 4’üncü sınıf öğrencileri 3. Üncüsü düzenlenen resim şenliğinde Ebru Sanatı ve Tuval Boya çalışmaları yaptı. Dün saat 09:00’da okulun bahçesinde yapılan resim şenliği ebru sanatı çalışmaları ile başladı. El Sanatları Öğretmeni Gülhiz Başaran öğrencilere yardım ederken aynı zamanda Ebru Sanatı ile ilgili bilgileri aktararak, meraklı öğrencilerin sorularına cevap verdi. Ebru Sanatı baskısı yapılan kolyelerde 10 TL ücretle satıldı. Yapılan çalışmalar sayesinde el becerilerini geliştiren öğrenciler, eğlenirken aynı zamanda birbirinden güzel eserler ortaya çıkardı.

 

ÇALIŞMALARI BÜYÜK BİR HEYECANLA YAPTILAR

 

Resim şenliğinde tuval boya çalışmaları da yapıldı. Büyük bir ilgi ve merakla çalışmalara katılan öğrenciler hayal dünyalarını tuvale yansıttı.

 

ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜK BİR İLGİYLE KATILIM SAĞLIYOR

 

Resim Şenliğinin bu yıl 3'üncüsünü düzenlediklerini belirten Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Yakup Dönmez; ‘’Öğrencilerimizin daha önce yapmış olduğu resimler okulumuzun duvarlarında sergileniyor. Öğrencilerimizin hayal gücünü geliştirmek adına bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Şuanda da çalışmalarımız devam ediyor ve öğrencilerimiz büyük bir ilgiyle katılım sağlıyor. Öğrencilerimiz eğlenirken aynı zamanda öğreniyorlar. 30 adet tuval çalışması ve yaklaşık 500 adet Ebru çalışması olacak" dedi.

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10