Engelliler "Engelsiz yaşam" için yarıştı 

Ergene Belediyesi tarafından 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Yeşiltepe Mahallesi Futbol Saha alanında engelli çocuklara yönelik yarışma programı düzenledi. Düzenlenen yarışma programına katÄ?

16.05.2018 18:09:00 0
Engelliler "Engelsiz yaşam" için yarıştı 

BAŞKAN YÜKSEL ‘ HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK’

 

Engelsiz Ergene’ sloganı ile atletizm spor branşında yarışan çocukların, birbirleriyle kıyasıya yarıştığı müsabaka, renkli görüntülere sahne olurken; müsabaka sonunda ödül töreni yapılan programda, tüm çocuklara ödül verildi. ‘Engelsiz Atletizm Yarışma’ programına katılarak yarışmacılara destek sağlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Engelli vatandaşların hayat içerisinde karşılaştıkları sıkıntıları toplumun, çevrenin ortak sorunu gibi bakmalıyız. Bu doğrultuda yaşadıkları her türlü ihtiyaç ve sıkıntıların giderilmesine yardım ederek, bir nebzede olsa hayatlarının daha da kolaylaştırılacağına inanıyorum. Gönül işi gibi yaklaşarak kendi sorunumuz gibi görüp empati kurarsak bilinçli ve hassasiyet gösteren toplum yapısı oluşturabiliriz. Engellilerin yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri ve hak ettiği hayat şartların kavuşturulması amacıyla elimizden gelen imkanları sağlamalıyız’ dedi.

 

“GÜLEN YÜZLER DE MUTLULUĞUMUZDUR”

 

Yüksel “ Düzenlediğimiz proje kapsamında etkinliğe katılan 60’a yakın çocuğumuzun bir nebzede olsa yüzlerini güldürmek ve  keyifli bir gün yaşamalarına vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz, gülen yüzler de mutluluğumuzdur. Tüm katılımcılara eğlenceli bir gün geçirmelerini temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi. Günün sonunda illizyon sinema ve palyaço eşliğinde gönüllerince eğlenen katılımcılar, başta Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel  olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10