Solak: Bisiklet satışlarında henüz beklenen satış yok

Her yıl bahar ayının gelmesiyle birlikte bisiklet ve motosiklete olan taleplerin olduğunu ancak bu yıl olmadığını belirten bisiklet satıcıları okulların tatil olmasıyla birlikte satışların artacağın

Çerkezköy 16.05.2018 18:32:00 0
Solak: Bisiklet satışlarında henüz beklenen satış yok

 HENÜZ BEKLENEN SATIŞ YOK

 

Çerkezköy' de yıllardır bisiklet ve motosiklet satışı yapan İpek Ticaret İşletmesi Müdürü Yusuf Solak “Her yıl yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte özellikle nisan ve mayıs ayları itibariyle bisiklet ve motosiklete talep oluyordu.  Bu yıl ise bu aylarda henüz kayda değer talep yok. Her gün birçok vatandaş fiyat sorup gidiyor. Bu nedenle Nisan ve Mayıs aylarında bisiklet ve motosiklet satışlarında istenilen artışı yapamadık” dedi.

 

VELİLER KARNE HEDİYESİ ALIYORLARDI

 

 Solak, “Nedenini bilemiyoruz ancak vatandaşın alım gücünün azalmasından kaynaklanmış olacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz yıllarda özellikle okullar yaz tatiline girdiğinde çocuklarını sevindirmek ya da onlara karne hediyesi olarak bisiklet alanlar çoğunlukta idi. Dediğim gibi bu yıl bisiklet ve motosiklet satışlarında henüz beklenen satışlarımız yok. Tek beklentimiz okulların tatil olması ile satışların açılmasıdır. Bu yılda bisiklet fiyatları geçen yılın fiyatlarıyla satışta bisiklet fiyatları 400 TL ile bin 500 TL arasında değişiyor. “dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10