'Sofralar kuruluyor, gönüller bir oluyor'

Çerkezköy Belediyesi'nin geleneksel iftar yemekleri bu Ramazan ayında da sürüyor.  'Sofralar kuruluyor, gönüller bir oluyor' sloganı ile düzenlenecek iftarların ilki 20 Mayıs Pazar günü Fatih

Çerkezköy 16.05.2018 18:41:00 0

12 FARKLI NOKTADA KURULACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay gerek Fatih’teki gerek diğer mahallelerdeki programı açıklanan iftar programlarına tüm vatandaşları davet etti. Ramazan ayı boyunca 12 farklı noktada kurulacak olan Çerkezköy Belediyesi iftar sofralarında Çerkezköylüler ile oruç açmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını kaydeden Akay, ‘’Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarımızda binlerce hemşerimiz ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz’’ dedi.

 

İLK İFTAR SOFRASI FATİH MAHALLESİ’NDE KURULACAK

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, ’’Mahalle iftarlarımıza bu yıl Fatih Mahallesi ile başlıyoruz. 20 Mayıs Pazar günü Çerkezköy Adliye Sarayı’nın arkasında kurulacak olan iftar soframıza tüm Fatih Mahallesi’nde oturan hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

 

İKİNCİ SOKAK İFTARI 21 MAYIS’TA

 

İlk iftar sofrasının Fatih Mahallesi’nde kurulmasının ardından ikinci sokak iftarı 21 Mayıs Pazartesi günü İstasyon Mahallesi’ndeki İstasyon Camii bahçesi ve etrafında kurulacak.

 

İŞTE İFTAR SOFRASI GÜNLERİ

 

Fatih Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde verilecek iftarların ardından   22 Mayıs Salı günü Veliköy Mahallesi’nde Veliköy Belediye Düğün Salonu çevresinde, 23 Mayıs Çarşamba günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Bahçeli Camii önünde, 24 Mayıs Perşembe günü Pazar Yeri’nde, 25 Mayıs Cuma günü Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi bahçesinde, 26 Mayıs Cumartesi günü Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda, 27 Mayıs Pazar günü de Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde,  29 Mayıs Salı günü Bağlık Mahallesi’nde bulunan Bağlık Muhtarlığı etrafında, 30 Mayıs Çarşamba günü Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan Kızılpınar 125. Yıl İlkokulu ve pazar yerinde, 9 Haziran Cumartesi günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Makasçı Sokak’ta başlayan iftar sofrası Atatürk Caddemizde kurulacak olan iftar sofrası ile tamamlanacak. Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarları 10 Haziran Pazar günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Özcan Sokak’ta verilecek iftar ile sona erecek.

Haber: Hilal ÇAIKÇI

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10