''Bayramda bir çocuk da sen giydir''

Çerkezköy Kent Konseyi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Bayramda bir çocuk da sen giydir, minik bir kalbi sevindir' kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının da bayramda yü

Çerkezköy 17.05.2018 15:15:00 0

Çerkezköy Kent Konseyi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Bayramda bir çocuk da sen giydir, minik bir kalbi sevindir’ kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının da bayramda yüzleri gülecek.

 

 

2017 YILINDA 562 İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUĞUN BAYRAMDA YÜZÜ GÜLDÜ

 

 

Kampanya hakkında bilgi veren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, 2017 yılında 562 ihtiyaç sahibi çocuğun bayramda yüzünü güldürdüklerini ifade ederek; ‘’  Çerkezköy Kent Konseyi olarak gerçekleştirdiğimiz ’Bayramda bir çocuk da sen giydir’ projemizi bu yıl da devam ettirme kararı aldık. Amacımız bu bayramda ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayram sevinci yaşatmak. Bu da önceki bayramda olduğu gibi bizlerin, duyarlı vatandaşlarımız ve hayırseverlerimizin yapacağı katkı ve desteklerle gerçekleşecek. İhtiyaç sahibi çocuklarımızı hayırseverlerimizle buluşturarak, onlara bayram sevinci yaşatıyoruz” dedi.

 

 

PROJE 16 MAYIS – 14 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİ OLACAK

 

 

Projenin 16 mayıs – 14 haziran tarihleri arasında geçerli olduğunu ifade eden Serfiçe ‘Bayramda bir çocuk da sen giydir, minik bir kalbi sevindir’ projesinde yer almak isteyen duyarlı hayırseverleri, Kent Konseyi’ne beklediklerini de belirterek, ‘’Proje kapsamında yer almak isteyen, iş adresi Çerkezköy’de olan tüm konfeksiyon sektöründeki esnaflarımızı detaylı konuşmak üzere Çerkezköy Kent Konseyi’ne bekliyoruz. Bu projede esnaflar da üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirerek, duyarlılığını ön plana çıkaran, bu projede yar almış olacak’’ dedi.

 

 

KATILIM BEKLİYORUZ

 

 

Projeye destek vermek isteyen esnafları, yardım yapacak hayırseverleri ve ihtiyaç sahibi aileleri konsey genel sekreterliğine gelmeleri gerektiğini ifade eden Serfiçe;  “Bayramda bir çocuk da sen giydir, minik bir kalbi sevindir’ projesi kapsamında yer alacak hayırseverlerimiz ve duyarlı esnaflarımızın beklentimiz doğrultusunda katılımının göstereceğine eminim. Çerkezköy Kent Konseyi olarak her zaman projemize katkı ve destek veren Belediyemize, hayırseverlerimize ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu kampanyamızın da beklediğimiz desteği göreceğini umut ediyoruz” dedi.

 

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10