Kızılpınar ve Veliköylü vatandaşlara müjde

Kızılpınar ve Veliköy Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların en büyük sorunlarından biri olan aktarma ile ulaşım sorunu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alÄ

Çerkezköy 17.05.2018 16:36:00 0
Kızılpınar ve Veliköylü vatandaşlara müjde

Kızılpınar ve Veliköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların en büyük sorunlarından biri olan aktarma ile ulaşım sorunu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınan kararla yeniden düzenlendi.

 

YENİ DÜZENLEMEDE AKTARMA YAPILMAYACAK

 

Çerkezköy'ün Kızılpınar ve Veliköy mahallelerinde TETUS kapsamında hizmet veren yolcu taşıma kooperatiflerinin güzergâhlarının, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınan kararla yeniden düzenlendiğini ifade eden yetkililer, yapılan yeni düzenlemeye göre söz konusu mahallelerde ikamet eden vatandaşların, Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne aktarma yapmadan, daha hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayacağını kaydetti.

 

ARAÇLARA VALİDATÖR TAKILACAK

 

Yetkililer; ‘’ Diğer yandan düzenleme ile TETUS kapsamında dönüşümlerini tamamlayan ve Çerkezköy ilçesi ' Kızılpınar Mahallesi arasında toplu taşıma hizmeti veren S.S. 61 No.lu Kızılpınar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Çerkezköy ilçesi ' Veliköy Mahallesi arasında toplu taşıma hizmeti veren S.S. 122 No.lu Veliköy Minibüs ve Otobüs ile Yolcu Taşıma Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin, hizmet verdiği araçlarına validatör takıp Elektronik Ücret Toplama Sistemine entegre olmaları sağlanmaya başladı’’ dedi.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN ULAŞIM HİZMETİNDE YENİ BİR ADIM DAHA ATILDI

 

Çerkezköy’ün ulaşım hizmetinde yeni bir adım daha atıldığını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TETUS sistemi ile Tekirdağ'ın en ücra köşelerine dahi kaliteli ve konforlu ulaşımı sunacaklarını belirterek Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımız Devlet Hastanesi'ne gitmek için aktarma yapmak durumundaydılar. Biz sosyal belediyecilik anlayışını benimsemiş bir belediye olarak vatandaşlarımızın hastaneye aktarma yapmadan ve en hızlı şekilde ulaşımını sağlamak için gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana Tekirdağ ve Tekirdağlılar için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10