Çolakoğlu Sokak da betonlandı

Gazi Osman Paşa Mahallesi Çolakoğlu Sokak'ta genişletme çalışmaları yapan Çerkezköy Belediyesi, genişletme çalışmalarının ardından beton kaplaması yaptı.

Çerkezköy 17.05.2018 16:45:00 0
Çolakoğlu Sokak da betonlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından park ve yeşil alanların modernize edilerek halkın ve mahalle sakinlerinin kullanımına sunulması amacıyla yürütülen parkları yenilenme çalışmaları kapsamında Gazi Osman Paşa Mahallesi Güven İş Caddesi’nin Çolakoğlu Sokak arasında bulunan Aşık Yaşar Reyhani Parkı’nda yenileme düzenleme çalışmalarında sona gelindiği belirtildi.

 

GENİŞLETİLEN ÇOLAKOĞLU SOKAK BETON YOL OLDU

 

Çolakoğlu Sokak’ın Aşık Reyhani Parkı bölümünde kalan yolun dar olması nedeniyle sokağın bu bölümü trafik sıkışıklığının kaldırılması için başlatılan yol genişletme çalışmaları tamamlandı. Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Aşık Yaşar Reyhani Parkı’nı yeniden düzenleme ve yenileme çalışmalarını sürdürürken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de genişletilen  Çolakoğlu  Sokak’ın genişletilen bölümünü betonla kapladı. Çolakoğlu Sokak’ta yapılan park yenileme çalışmalarıyla birlikte genişletilen yolda bundan böyle trafik sıkışıklığı ile ciddi sorunlar  yaşanmayacağını belirten yetkililer, genişletilen yolda yaya kaldırım çalışmalarının da yapımının sürdürüldüğünü söylediler.  

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10