Çerkezköy bir değerini daha kaybetti

Çerkezköy'ün köklü iş adamlarından ve ayni zamanda Erler Otel Sahibi Hacı Mehmet Er geçirdiği rahatsızlık nedeniyle önceki akşam evinde vefat etti.

Çerkezköy 18.05.2018 19:24:00 0
 Çerkezköy bir değerini daha kaybetti

Çapa Tıp Fakültesi cerrahlarından Op.Dr. Muzaffer Er’in babası,Kızılpınar  eski belediye Başkanı Adnan Er,Er Petrol ve Tolga Petrol Sahibi Aydın Er,ve Erler Kuruyemiş ve SütMamülleri sahibi Ali Er ,Süt toptancısı Salih Er ve Çerkezköy Eski Ziraat Odası başkanı Halit Er’in amcaları olan Çerkezköy’ün sevilen iş adamlarından Hacı Mehmet Er ‘in vefatı üzüntü yarattı.

 

 

KIZILPINAR MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

 

 

Dün İstasyon Camiinde Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası merhum Hacı Mehmet Er vasiyeti üzerine doğduğu Kızılpınar Mahallesi mezarlığında aile kabristanına göz yaşları arasında dualarla defnedildi.Cenazeye THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül,TürkKızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, 1911 Çerkezköyspor  Başkanı Sabri Asbaş, Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş,İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Kadir  As, yeni ve eski belediye meclisi üyeleri,Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, muhtarlar, doktorlar, iş adamları, sanayiciler, esnaflar, Er ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10