ByFormen'in iftarına yoğun katılım

Kapaklı ve Çerkezköy'de faaliyet gösteren By Formen geleneksel iftarını önceki akşam Çerkezköy Pasha Otelde gerçekleştirdi. İftar öncesi firma sahibi Çetin Komşu programa gelenleri kapıda karÅ?

Çerkezköy 20.05.2018 14:01:00 0
ByFormen

KATILIM YOĞUN OLDU

 

 

İftar programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin,  AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayları Akın Yılmaz, Serkan Alkan, AK Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Sait Yazı, Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Kapaklı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, AK Parti Kapaklı Belediye meclis üyesi Mustafa Çetin, AK Parti Kurucu Tekirdağ İl Başkanı ve 22.dönem Tekirdağ milletvekili Ahmet Kambur, iş adamları, banka müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

İftarda kısa bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer “ Kapaklı ve Çerkezköy’ün sevilen esnaflarından ByFormen’in iftarına katıldık.  Kapaklı ve Çerkezköy’de hizmetlerini en iyi şekilde yapma gayreti içinde olan bu arkadaşlarımıza bizleri bu anlamlı  ve güzel ayda bir arada buluşturması nedeniyle kendilerine teşekkür ediyor, verdikleri bu iftarın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. Firma sahibi Çetin Komşu bu yıl geleneksel olarak 10’uncu iftarlarını düzenlediklerini kaydederek, iftar programına katılarak kendilerini onurlandıran Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer olmak üzere tüm katılımcılara ve firma çalışanlarına teşekkür etti.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10