İstanbul, Edirne gezileri başladı

Çerkezköy Belediyesi kültür gezilerine devam ederken, her yıl ramazan ayında düzenlenen ücretsiz Sultan Ahmet Camii ve Selimiye Camii gezileri hafta sonu başladı. Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak Ã?

Çerkezköy 21.05.2018 15:43:00 0
İstanbul, Edirne gezileri başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ramazan kültür gezileri bu yıl da hafta sonu başladı. Çerkezköylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Haftanın 4 günü devam edecek geziler kapsamında Çerkezköylü vatandaşlar İstanbul Sultan Ahmet ve Edirne Selimiye Camilerini görüp, gezme imkanı buluyor.


HAFTANIN 4 GÜNÜ İSTANBUL VE EDİRNE SEFERİ


   Gezi ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan Kültür Gezilerimiz her yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor. Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 4 günü bir otobüs İstanbul’a, bir otobüs ise Edirne’ye hareket ediyor. Gezilerimize kayıt yaptıran hemşerilerimizi saat 14.30’da Belediye Hizmet Binası önünde alan araçlarımız İstanbul ve Edirne istikametine yola çıkıyorlar. Yaklaşık 1.5 saatlik yolculuk sonunda vatandaşlarımız Selimiye ve Sultan Ahmet Camilerine ulaşıyorlar. İftarlarını açan, Teravih Namazlarını kılan vatandaşlarımız saat 23.30’dan sonra tekrar Çerkezköy’e dönmek üzere yola çıkıyorlar” dedi.


VATANDAŞLARIN HALK MASALARINA KAYIT YAPTIRMALARI GEREKİYOR


Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı Kültür Gezilerine katılan vatandaşlara kumanya da verildiğini ifade ederek; “Gezilerimize katılan vatandaşlarımız Sultan Ahmet ve Selimiye Camii dışında İstanbul ve Edirne’deki diğer tarihi ve turistlik mekanları da görme, gezme fırsatı buluyorlar. Gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına kayıt yaptırmaları gerekiyor’’ dedi. 


Haber: Abdullah ADIGÜZEL
 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10