İkinci durak Recep Güven Parkı oldu

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemekleri ve ramazan eğlencelerinin 2'ncisi Recep Güven Parkı'nda yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftarda Kapaklı Belediye Başkan V

Kapaklı 21.05.2018 15:58:00 0
İkinci durak Recep Güven Parkı oldu

BİZ SİZLERLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Dualar ile başlayan iftar yemeğine katılan vatandaşlar ,  ezanın okunması ile iftarlarını açarken yemek duasının okunmasının ardından konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar ; “Bu mübarek Ramazan ayında kurmuş olduğumuz iftar sofralarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Biz sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Allah bizleri sizlerden ayırmasın. Hayat akıp geçiyor ve Seneler çabuk geçiyor. Allah sağlık verdiği müddetçe iftarlarımızı birlikte yapmaya rabbim bize nasip etsin. Tabi geçen yıl aramızda olup da bu yıl aramızda olamayan hemşerilerimizde vardır. Allah onlara da rahmet eylesin, mekanları cennet olsun’’ dedi. 


İFTAR YEMEKLERİ DEVAM EDECEK


Kenar; ‘’Kapaklımız da et ile tırnak gibi olmuş tüm mahallelerimizde kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın mutluluğunu ve huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Allah bu beraberliğimizi bozmasın, hep birlikte, çoluğumuzla çocuğumuzla, sevdiklerimiz ile yaşamayı nasip etsin. İftar programlarımız ve Ramazan etkinliklerimiz 22 Mayıs Salı Uzunhacı Mahallemizde , 24 Mayıs Perşembe Karlı mahallemizde, 25 Mayıs Cuma günü de Atatürk mahallemizde Süleyman Demirel parkımızda vatandaşlarımız ile birlikte olmaya devam edeceğiz.'' dedi. İftar yemeğinin ardından  sahnelenen Ramazan eğlenceleri ile vatandaşlar keyifli dakikalar yaşadı. 


Haber: Mayil SEYMEN
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10