Anlamlı günde anlamlı koşu

Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediye Başkanlığı ve Ergene Kent Konseyi işbirliği ile geleneksel hale getirilen Atatürk Koşusu bu yıl da yapıldı. 

Ergene 21.05.2018 18:34:00 0
Anlamlı günde anlamlı koşu

KATILIM YOĞUN OLDU

Vatandaşların yoğun katılımıyla yapılan Atatürk Koşusuna Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Ayça Çevikelli, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcilerinin  yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

MADALYA TÖRENİ DÜZENLENDİ

5 km üzerinden 3 farklı kategoride değerlendirilerek çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen  yarış Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in startı ile İğneler Mahallesi’nden başlayıp  Pınarbaşı Mahallesi’nde son buldu. Yarış sonunda dereceye giren vatandaşlara Pınarbaşı Mahallesi’nde düzenlenen tören programıyla  madalyaları takdim edildi.

HER YIL AMACIMIZ SPORUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKMEK

Yürüyüşü bu yılda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Atatürk Koşusu, 19 Mayıs Günü’ne denk gelerek  yapılmasından dolayı ayrı bir önem kazandı. Her yıl amacımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramının önemiyle sporun önemine dikkat çekmektir. Organizasyonumuza teşrif ederek katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10