Kimse yaptıklarının boşa gittiğini düşünmesin

AK Parti'de 27. Dönem Milletvekili Adayları açıklandı.  Listenin açıklanmasının ardından, aday olamayanların kırgınlık ve dargınlık yaşamamalarını istediğini belirten Yüksel; â??

Çerkezköy 22.05.2018 13:58:00 0
Kimse yaptıklarının boşa gittiğini düşünmesin

AK Parti’de 27. Dönem Milletvekili Adayları açıklandı. Tekirdağ’da AK Parti’den milletvekili, adaylarının açıklanmasının ardından son buldu. 

 

 58 KİŞİ BAŞVURDU

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından Yüksek Seçim Kurulu’na verilen aday listelerinde, Prof. Dr. Mustafa Şentop, Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Mestan Özcan, Kerim Atalay, Abdullah Öge ve Cem Karaca, 27. Dönem Tekirdağ Milletvekilliği için aday gösterildi. Aday olarak belirlenen isimlerin açıklanmasının partililere hitap eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, il genelinde toplam 58 kişinin milletvekili aday adaylığı için başvurduğunu anımsatarak, tüm aday adaylarına gösterdikleri medeni cesaretten ötürü ve parti adına yürüttükleri çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 

MARATONUN STARTINI VERECEĞİZ

 

Listenin açıklanmasının ardından, aday olamayanların kırgınlık ve dargınlık yaşamamalarını istediğini belirten Yüksel;  “Sonuçlarda listede ismini görmeyen arkadaşlarımız, yaptıklarının boşa gittiği düşüncesine kapılıp kırgınlık yaşamasın. Hiçbir emeğinizin boşa gitmediğini ve gitmeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Sizlerden ricam, Allah rızası için şu an itibariyle kalplerinizi eleştiri, yorum, fitne ve fesatlığa kapatın” dedi. Seçim takviminin açıklanmasıyla birlikte tüm teşkilatlarla beraber sahaya indiklerine dikkat çeken Yüksel milletvekili adaylarının açıklanmasıyla beraber maratonun startını vereceklerini ifade etti.

 

TEKİRDAĞ’DA 12 BELEDİYE ALLAH’IN İZNİYLE BİZİM OLACAK

 

AK Parti’de teşkilat hafızasının çok güçlü olduğunu söyleyen Yüksel, “Bizim partimizde görev almış, görev verilmiş, hizmet etmiş herkesin yeri özel ve müstesnadır. AK Parti’de yapılan, söylenen hiçbir şey unutulmaz. Bu nedenle, asla umutsuzluğa kapılmayacağız. Bundan sonraki seçimlere, hizmetlere hazırlanacağız.” dedi. Haziran ayında yapılacak seçimlerin ardından, önümüzdeki yıl yerel seçimlerin yapılacağını işaret eden Yüksel; “Bu seçimlere atlattıktan sonra önümüzde bir seçim daha var. Yeni adaylara, meclis üyelerine, belediye başkan yardımcılarına ve adaylıklardan boşalan teşkilatlardaki kadroların yenisine ihtiyacımız olacak. Teşkilat yapımızı güçlendirerek adım atmak zorundayız. 2019 yerel seçimlerinde Tekirdağ’da 12 belediye Allah’ın izniyle bizim olacak” dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10