Usta, 52. tekerlekli sandalyeyi verdi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, ihtiyaç sahibi engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için iki yıl önce kendi imkanl

Çerkezköy 22.05.2018 16:41:00 0
Usta, 52. tekerlekli sandalyeyi verdi

Dün saat 14:00’da Tekerlekli sandalye teslim töreninde  Hayırsever İş Adamı İrfan Ak, TSD Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Varlık, Şube Sekreteri Şengül Civan ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Recep Al’da hazır bulundu.  

 

HEDEFİM 100 TEKERLEKLİ SANDALYE  

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hayırsever Süheyla Usta, yaptığı konuşmada “İki yıl önce ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için önce kendi imkanlarıyla sonra yardımseverlerimizin katkılarıyla devam ettirdiğim kampanya sonucu bugün Çerkezköylü iş adamlarımızdan İrfan Ak’ın katkılarıyla aldığımız  akülü tekerlekli sandalyeyi Necmettin Taşçı kardeşime vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kampanyaya başladığım günden bu yana ilçemizdeki hayırseverlerimizin katkılarıyla aldığım tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize vererek onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına yaptığımız bu çalışma beni ziyadesiyle mutlu ediyor.  Bu konuda hedefim iki yıl içinde 100 adet tekerlekli sandalyedir. İnşallah bunu da hayırseverlerimizin katkılarıyla gerçekleştireceğiz" dedi. 

 

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Süheyla Usta  52. Akülü tekerlekli sandalye alımında kendisine katkı  sağlayarak tekerlekli sandalyeyi alan Çerkezköylü İş Adamı İrfan Ak’a da teşekkür etti. Usta, “Bu güne kadar kampanya süresince  engellilere  tekerlekli sandalye alımı ve bağışlanması konusunda   yardım ve katkılarını esirgemeyen  tüm yardımseverlerimize  ve bu gün de bu sandalyeyi alarak Necmettin Taş kardeşimizi sevindiren Çerkezköylü İş adamlarımızdan İrfan Ak’ beye de çok teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimizin destek ve katkıları devam ettikçe bu kampanyada 100 tekerlekli sandalye hedefime iki yıl içinde ulaşacağım” dedi.  

 

SAĞLIKLI YAŞAM DİLİYORUZ

 

Çerkezköylü Hayırsever İş Adamı İrfan Ak’ta yaptığı kısa konuşmada, “Öncelikle Necmettin taşçı kardeşimizin ihtiyacının karşılanmasından memnunluk duyuyoruz. Bizim için önemli olan engelli kardeşlerimizin sağlıklı bir yaşam sürmeleridir. Bende sizlere sağlıklı yaşamlar diliyorum. İnşallah kısa zamanda bu rahatsızlığınız geçerde tekerlekli sandalyeyi de başka ihtiyacı olan birine verirsiniz” diye konuştu.

 

ALLAH SİZLEERDEN RAZI OLSUN

 

Kendisine Akülü  tekerlekli sandalye bağışlanmasından  çok mutlu olduğunu belirten engelli   Necmettin Taşçı, “Maddi imkanlarımızın elverişli olmaması nedeniyle tekerlekli sandalye alamadık. Bu ihtiyacımın karşılanmasında emeği büyük olan  Süheyla Hanım'a ve akülü tekerlekli sandalyeyi alan İrfan Bey'e ne  kadar teşekkür etsem azdır. Allah sizlerden razı olsun  sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10