Miniklerin 'Sene Sonu Gösterisi' büyüledi

Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi öğrencileri yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte velilerin karşısına çıktı. Minikler gösterileriyle büyük beğeni toplarken davetlilerden yoÄ?

Çerkezköy 22.05.2018 16:46:00 0
Miniklerin

Programda 5 yaş grubu öğrenciler kep atarak mezuniyetin tadını çıkardı.

 

 

ALBAYRAK’TA KATILDI

 

 

Halk Eğitim merkezinde düzenlenen 2017 – 2018 dönemi yılsonu etkinliğine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Talat Atay, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, bakımevi çalışanları, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

 

“GURUR VERİYOR”

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek’in günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirdi. İpek “ Okul öncesi eğitim kurumları, çocuğu genel kültür değerlerine duyarlı, sosyal bir ortam içinde eğiterek toplumun kültür değerlerinin özümlenmesinde yardımcı olur.Bugün çocuklarımız size yıl boyunca öğrenmiş oldukları etkinliklerden bir demet sunacaklardır. Sizlere göre şov niteliğinde olan gösterimiz, eğitsel açıdan çocuklarımızın özgüvenlerinin, gelişimlerinin özelliklerini gösterdiklerinin, ‘Ben de varım’ dediklerinin bir kanıtıdır. Bu güzel çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere büyük gurur veriyor. Bize verdiğiniz büyük destekten dolayı çalışma arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“SİZE İNANIYORUZ VE GÜVENİYORUZ”

 

 

Minik öğrencilere seslenen İpek “ Sevgili çocuklarımız, siz milletimizin en değerli varlığı, barışın ve sevginin temsilcisi, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Yüce Atatürk’ü kendinize örnek almalısınız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından, düşüncelerinden ve öğütlerinden çok şey öğreneceksiniz. Hepinizi çok seviyor, size inanıyor ve güveniyoruz.Son olarak da bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne, çok değerli çalışma arkadaşlarıma, sevgili velilerimize bizimle güzel bir ekip oldukları için teşekkür ederim. Herkese iyi eğlenceler dilerim” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek’in konuşmalarının ardından kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bakımevinde görev yapan yönetici ve öğretmenlere teşekkür belgesi takdim ettikten sonra kısa bir konuşma gerçekleştirerek,“Bugün çok yoğun bir programımız vardı. Fakat gururumuz olan bu kreşte yetişen çocuklarımızın hazırlamış olduğu bu gösterileri izlemeyi görev bildim. Sizlerle beraber olmak çok güzel. Bu etkinlikte emeği olan herkesi kutlarım”dedi.

 

 

DİPLOMALARINI ALDILAR

 

 

Program Neşeli Bulutlar sınıfının ‘Rengarenk’ gösterisi, Minik Yıldızlar sınıfının ‘Elma Kurdu’rondu, Neşeli Bulutlar sınıfından Nilay Beril Karakaş’ın ‘Sindirella’ solo performansı, Minik Yıldızlar sınıfının ‘Farecik’ gösterisi, Neşeli Bulutlar sınıfından Yaman Saruhan Satılmış’ın ‘Vermem seni ellere’ solo performansı, Uçan Balonlar sınıfının ritim şovu, Neşeli Bulutlar sınıfından Zeynep Telbiz’in ‘Tuttu fırlattı’ solo performansı, Neşeli Bulutlar sınıfından Deniz Boz’un ‘Yolla’ solo performansı, Uçan Balonlar sınıfın ‘Şen gemicilerimiz’ korosu, Neşeli Bulutlar sınıfından Özgür Oral’ın ‘Yollarda bulurum seni’ solo performansı, Uçan Balonlar sınıfının modern dans gösterisi, Neşeli Bulutlar sınıfından Hülya Nisa Akyüz’ün ‘Prenses’ solo performansı, Neşeli Bulutlar sınıfından Mert Palta’nın ‘Şakşuka’ solo performansı sahnelendi. Beğeni ile izlenen programda ‘Neşeli Bulutlar’ sınıfının diploma töreni gerçekleşti.  Nilay Beril Karakaş, Yaman Saruhan Satılmış, Deniz Boz, Zeynep Telbiz, Hülya Nisa Akyüz, Özgür Oral ve Mert Palta, sınıf öğretmenleri Elif Ayan Boğan’dan diplomalarını aldıktan sonra keplerini atarak mezun aldı. Öğrencilerin velileri ise çocuklarının bol bol fotoğrafını çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10