Kore menşeili fabrikaya silahlı saldırı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde Fatih Bulvarı'nda üretim yapan Kore menşeili Hyosung fabrikasında dün gece saat 21:40 sıralarında silahlı saldırı oldu.

Çerkezköy 23.05.2018 10:56:00 0
Kore menşeili fabrikaya silahlı saldırı

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan saldırı anı sonrası alarma geçen fabrikanın güvenlik görevlilerinin durumu emniyet güçlerine bildirmelerinin ardından polis kurşunlama sonrası kayıplara karışan kırmızı renkli Doğan SLX marka aracı ve içindeki en az iki kişi olduğu tahmin edilen faili meçhul şahısları aramaya başladı.

 

KAMERALAR MERCEK ALTINA ALINDI

 

Karaağaç tarafından gelen kırmızı bir araçtan açılan ateş sonucu şans eseri yaralanan olmadı. Olay sonrası saldırıyı polise bildiren fabrika yetkilileri anlam veremedikleri bu saldırı karşısında verilmek istenen mesajı çözmeye çalışırken, polis olayla ilgili çok önemli soruşturma başlattı. 2 kişi olduğu tahmin edilen saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma sürerken saldırıda verilen mesajın kime ve neden olduğu araştırılıyor. Polis dün gece meydana gelen silahlı saldırının ardından bugün de fabrika çevresinde bir taraftan boş kovan ararken bir taraftan da saldırıda kullanılan aracın kime ait olduğunu saptamaya çalışırken bölgedeki tüm güvenlik kamera kayıtlarını mercek altına aldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10