ÇOSB geleneği bu yıl da sürdürdü

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), engellilere ve engelli ailelerine yönelik geleneksel iftar programını devam ettirirken önceki akşam da Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi bahçesinde ift

Çerkezköy 23.05.2018 12:35:00 0
ÇOSB geleneği bu yıl da sürdürdü

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), engellilere ve engelli ailelerine yönelik geleneksel iftar programını her yıl olduğu gibi bu yılda sürdürdü. Önceki akşam da Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi bahçesinde engelli vatandaşlara ve ailelerine iftar programı düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Düzenlenen iftar programına yaklaşık 300 kişi katılırken iftarda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü birim müdürleri, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetiminin yanı sıra çok sayıda engelli ve ailesi katıldı. İftar yemeğinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Eyüp Sözdinler ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile engellilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

 

ÇETİNKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün desteğini sürekli olarak yanlarında hissettiklerini, her konuda kendilerine yardımcı olduklarını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da derneğimizde geleneksel iftar programını düzenleyen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10