Şampiyon sezonu farklı galibiyetle bitirdi

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'da mücadele eden ve şampiyonluğunu daha önce ilan eden Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü son hafta karşılaşmasında evinde Karaağaçspor'u k

Tekirdağ 23.05.2018 17:05:00 0
Şampiyon sezonu farklı galibiyetle bitirdi

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü karşısında Karaağaçspor savunma ağırlıklı bir futbol sergiledi. Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında gelişen Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü atağında topla buluşan Furkan Şen şık bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçiren golü kaydetti. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü golden kısa bir süre sonra Barış Cihangir’in golüyle farkı ikiye çıkardı.

 

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

 

Konuk ekip Karaağaçspor ise rakibi karşısında ataklar geliştirse de Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın 35’inci dakikasında gelişen organize atakta topla buluşan Barış Cihangir düzgün vuruşla kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü kaydetti. Bu golün ardından hakeme itirazlarda bulunan Karaağaçspor kalecisi Taylan kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübünün 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

 

YEDİ GOLLE KAZANDI

 

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde bir kişi eksik olan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmanın 54’üncü dakikasında Furkan Şen’in golüyle farkı dörde çıkardı. Sağlı sollu ataklarla Karaağçaspor savunmasına zor anlar yaşatan Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübünde bu kez sahneye 62’inci dakikada Özgür Öztaş çıktı. Özgür ceza sahası içinde gerçekleştirdiği düzgün vuruşla skoru 5-0 yaptı. Varlık gösteremeyen rakibi Karaağaçspor karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü 76’ıncı dakikada Oğuzhan Sulu’nun golüyle farkı altıya çıkardı. Karşılaşmada maçın skorunu tayin eden golü ise 85’inci dakikada Barış Cihangir attı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü’nün 7-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

 

KUPA TÖRENİ YAPILDI

 

 

Ligin bitimine 3 hafta kalan şampiyonluğunu garantileyen Başakşehir Koleji maç bitiminde şampiyonluk kupasını da kaldırdı. Tekirdağ Amatör Futbol Federasyonu adına kupayı TAFF Genel Sekreteri Ersan Karamemetoğlu ve yönetim kurulu üyesi Yalçın Özçevik takdim etti. Kupa töreninde takım futbolcuları , kulüp Başkanı Mustafa Dursun ve kulüp yöneticisi İsmail Akay da hazır bulundu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10