ÇTSO'nun 2'inci durağı Kapaklı oldu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da  düzenlenen iftar programı bu yıl da sürüyor. Bu yıl 5'incisi düzenlenen iftar programÄ?

Çerkezköy 24.05.2018 16:39:00 0
ÇTSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftarlarını sürdürdü. Bu yıl ilk iftarını 22 Mayıs’ta Saray’da veren ÇTSO önceki akşam da Kapaklı’da iftarlarını verdi . Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar programında ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı  Süleyman Kozuva  Yönetim Kurulu üyeleri ve meclisi üyeleri  ile birlikte davetlileri kapıda karşıladılar. Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın okuduğu ezanın ardından edilen dua ile birlikte oruçlar açıldı. 

 

PROTOKOL DE KATILDI

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Lidya Garden’de verdiği geleneksel iftar programında Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 1. sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, Kapaklı Belediye meclisi üyeleri, Kapaklı Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Hızlı, Atatürk Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan, muhtarlar, STK yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, Kapaklılı ÇTSO üyeleri, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile çok sayıda davetli ve basın mensupları hazır bulundu.

 

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

 

Düzenlenen iftarda Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın sofra duasının ardından konuşan, “Bu yıl 5’incisini düzenlediğimiz geleneksel iftar programında dünkü iftarda, Saray’daki değerli üyelerimizle bir araya geldiğimiz gibi, bugün de Kapaklı’da, siz değerli üyelerimizle bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Değerli üyelerimiz, hepimizin bildiği gibi Ramazan berekettir, kardeşliktir, paylaşmaktır. İftar sofralarında buluşmak, bütünleşmek, birlik olmak güzel bir duygudur. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Geçen Ramazan ayında sizlere bir mini sunum paylaşmış, görevde olduğumuz dört senede yaptıklarımızı özetlemiştik. Bu dönem bize ikinci defa görev verdiniz. Bize güvendiniz. Bizi seçtiniz. Yönetim kurulu arkadaşlarım, meclis üyelerimiz ve meslek komitelerimiz adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah bu dönemde de birlik beraberlik içerisinde çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi. Ardından meslek komiteleri ve üyeleri, meclis üyeleri ve yönetim kurulu tanıtımının slayt gösterimi yapıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10