Kayıtlar 28 Mayıs'ta başlıyor

 Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Spor Okullarımızın kayıtları 28 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çer

Çerkezköy 25.05.2018 12:19:00 0
Kayıtlar 28 Mayıs

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği ücretsiz Yaz Spor Okullarının kayıtları 28 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Bu yıl 19 farklı branşta eğitimin verileceği ve ilk döneminin 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı kursların başvuruları Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına yapılacak. İki dönemden oluşan Yaz Spor Okulu için kayıtlar 22 Haziran Cuma günü sona erecek. 19 branştan oluşan Yaz Spor Okullarında İşaret Dili, Basketbol, Futbol, Yüzme, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Yaratıcı Drama, Kort Tenis, İngilizce, Voleybol, Satranç, Resim, Heykel, Okçuluk, Karate, Bilgisayar, Bağlama, Gitar ve Güreş Kursları verilecek.

 

 

ÇOCUKLAR İÇİN SERVİS İMKANI SAĞLANACAK

 

 

   Uzman eğitmenler tarafından verilecek kursların yer aldığı Yaz Spor Okullarında öğrenciler bir adet branş seçme hakkına sahip olacaklar. Yalnızca yüzme branşını seçen öğrenciler diğer branşlardan

bir adet seçme hakkına sahip olacaklar. Yaz Spor Okullarımızdaki okçuluk dışındaki tüm kurslarımıza 7-14 yaş arasındaki çocukları kayıt yaptırabilecekler. Okçuluk kursuna ise 10-18 yaş arası çocuklar kayıt yaptırabilecek. Yaz Spor Okulu’na katılacak olan çocuklara Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyafet verilecek ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek.

 

 

BİLGİSAYAR KURSU KIZILPINAR’DA

 

 

Belediye yetkilileri yaptıkları açıklamada  “Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezimizde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi, Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı); Bilgisayar Kursumuz ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarının 1. Dönem, 2 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 20 Temmuz Pazartesi günü sona erecek. Yaz Spor Okullarımızın 2. Dönemi ise 30 Temmuz Pazartesi günü başlayıp, 17 Ağustos Cuma günü son bulacak” dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10