Gülsüm Ügey madalya için Antalya'ya gitti

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu 3. Sınıf öğrencisi Gülsüm Ügey Nisan Ayı içinde Balıkesir'de  yapılan Okullar arası Yıldız Kızlar Taekwondo grup müsabakalarında 59 kiloda ikinci oldu.

25.05.2018 13:38:00 0
Gülsüm Ügey madalya için Antalya

Bilal Güzel,  “Gülsüm Ügey başarılı biz sporcumuz Balıkesir’de yapılan okullar arası Yıldızlar grup Taekwondo müsabakalarında son anda birinciliği kaçırdı ve zorlu geçen maçlarda yine de büyük bir başarı göstererek ikinciliği elde etme başarısını göstermesi bizleri çok mutlu etti. Bu müsabakalarda ikinci olan sporcumuz Gülsüm Ügey, Çerkezköy Nurullah narin Ortaokulunu ve Çerkezköy halk eğitimi Merkezini temsilen 25-27 Mayıs tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan okullar arası Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'nda ilçemizi ve ilimizi temsil edecek.Bu şampiyonada da sporcumuzun başarılı olacağına ve ilk üçte yer alacağına inanıyorum” dedi.

 

 

ANTALYA ÖNCESİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÜMÜŞ’Ü ZİYARET ETTİ

 

 

Sporcu Gülsüm Ügey Okul Müdürü Musa Dinç Antrenörü Bilal Güzel ile önceki gün Antalya’ya hareket etmeden önce  Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş Gülsüm Ügey’in Antalya’da başarılı olacağını ve madalya ile döneceğine inancının tam olduğunu belirterek başarılar diledi.

 

 

HALK EĞTİMİ MERKEZİ MÜDÜRÜ AKMAN’IDA ZİYARET ETTİLER

 

 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün ardından Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’ni de Okul Müdürü Musa Dinç ve antrenörü Bilal Güzel ile ziyaret eden sporcu Gülsüm Ügey burada da halk Eğitimi merkezi müdürü Necmi Akman ve Müdür Yardımcısı Gül Sazak ile bir araya geldi.Akman ve Sazak başarılı sporcu Ügey’in Antalya’danda başarılı bir sonuçla döneceklerine inandıklarını belirttiler ve başarılar dilediler.

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10