Fevzipaşa Mahallesi ileri bir tarihe ertelendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlenen mahalle iftarları devam ederken cuma günü Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi dernek binası bahçesinde, cumartesi günü ise

Çerkezköy 27.05.2018 12:19:00 0
Fevzipaşa Mahallesi ileri bir tarihe ertelendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlenen mahalle iftarları kapsamında cuma günü Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi dernek binası bahçesinde iftar sofrası kuruldu. İftar yemeğinde özel insanlara yemek servis eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, iftarını özel vatandaşlar ile birlikte açtı.

 

BİNLERCE HEMŞERİMİZ İLE BİR ARAYA GELMEYİ HEDEFLİYORUZ

 

Ramazan Ayı’nın, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir ay olduğunu kaydeden Akay; ‘’ Çerkezköy Belediyesi olarak mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda halkımız ile buluştuğumuz gibi, engelli vatandaşlarımızla ve aileleriyle  bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Ramazan ayı boyunca 12 farklı noktada kurulacak olan Çerkezköy Belediyesi İftar Sofralarında Çerkezköylü hemşerilerimizi görmekten, onlar ile oruçlarımızı açmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarımızda binlerce hemşerimiz ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz’’ dedi.

 

‘’HAYIRLI, HUZURLU, BEREKETLİ RAMAZANLAR DİLİYORUM’’

 

Cumartesi günü Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında, Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Cumhuriyet Mahalle Açık Otopark Alanı’nda kurulan iftar sofrasına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, meclis üyeleri ve ile vatandaşlar katıldı. Mahalle iftarlarının devam edeceğinin ifade eden Akay; ‘’ Bu akşamki iftarımızda Cumhuriyet Mahallemizde, mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

 

 27 Mayıs Pazar günü Fevzipaşa Mahallesi’nde kurulacak iftar sofrasının hava muhalefeti nedeni ile ileri bir tarihe ertelendiğini ifade eden Akay; ‘’ 29 Mayıs Salı günü Bağlık Mahallemizde iftar soframız kurulacak. Bağlık Mahallemizdeki mahalle iftarımız Bağlık Muhtarlığı etrafında kurulacak. Bağlık Mahallemizdeki iftarın ardından 30 Mayıs Çarşamba günü Kızılpınar Mahallemizde Kızılpınarlı hemşerilerimiz ile bir araya gelerek, iftarlarımızı açacağız. Kızılpınar Mahallemizdeki iftar sofralarımız Kızılpınar 125. Yıl İlkokulu ve Pazar Yeri’nde kurulacak. Gazi Osman Paşa Mahalle iftarımız 9 Haziran Cumartesi günü Makasçı Sokak’ta kurulacak. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerimizin katılacağı iftar soframız ise 10 Haziran Pazar günü Özcan Sokak’ta kurulacak. Hava muhalefeti ile ertelenen Fevzipaşa Mahallemizde iftar soframızın ne zaman kurulacağını da önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10