AK Partili Atalay'dan Çerkezköy'de seçim çalışması

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem milletvekili genel seçimlerini öncesi saha çalışmalarına devam eden AK Parti Tekirdağ 5'inci sıra milletvekili adayı Kerim Ata

Tekirdağ 27.05.2018 13:41:00 0
AK Partili Atalay

İLK ZİYARET İLÇE TEŞKİLATINA

 

 

AK Parti Tekirdağ 5’inci sıra milletvekili adayı Kerim Atalay cumartesi günü ilk olarak Çerkezköy’de teşkilat binasını ziyaret etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık ve partililer tarafından karşılanan Atay, 24 Haziran’da ki seçimlerde ülkenin geleceğinin tayin edileceğini kaydetti. Atalay “

Güçlü ve büyük Türkiye’nin kurulabilmesi için 24 Haziran seçimleri bir kapıdır. Büyük ve güçlü Türkiye’nin temellerini hep birlikte kuracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

 

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

 

 

24 Haziran’daki seçimler öncesi gece gündüz demeden gezerek AK Parti’yi hedefe ulaştırmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık “Bu seçim ümmetin, mazlumların, ezilenlerin, üzerimizde oynanan oyunlara karşı vereceğimiz mücadelenin bir seçimi olacak. Hepimiz el ele verip partimizi hedeflediği noktaya getireceğiz” dedi.

 

 

ESNAF’TAN DESTEK İSTEDİ

 

 

AK Parti Tekirdağ 5’inci sıra milletvekili adayı Kerim Atalay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık ve partililer Veliköy Mahallesi’nde esnafları tek tek ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı. Esnaflarla sohbet eden Atalay, AK Parti’ye destek istedi. Esnafların kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Atalay, seçimlere kısa bir zaman kaldığını ifade ederek, bu süreçte AK Parti’nin başarısı için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

 

 

URUL AİLESİNE ÇAT KAPI İFTAR

 

 

AK Parti Tekirdağ 5’inci sıra milletvekili adayı Kerim Atalay ve partililer Veliköy Mahallesi’nde Urul ailesinin evine çat kapı giderek iftar sofrasına konuk oldu. Ev halkı tarafından güler yüz ve samimiyetle karşılanan Atalay tüm amaçlarının ülkenin geleceği olduğunu kaydetti. Atalay “ Bugün bizlere sofrasını açan Urul ailesine çok teşekkür ediyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” diye konuştu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10