MTB Endüstri çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren MTB Endüstri yöneticileri, çalışanlarla iftarda bir araya geldi. 2013 yılında yabancı sermayeli firmayı devir alan ve 2014 senesinde yerlileştirerek

Çerkezköy 27.05.2018 14:31:00 0
MTB Endüstri çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi

MTB Endüstri’nin kurucusu Hakan Beceren’in beş yıl önce oğlu Mustafa Talha Beceren ile çıktığı yolda bugün 80 çalışanıyla kurumsal kimliğini oturtup ar-ge çalışmalarını tamamlayan MTB Endüstriyel Ltd., bu yıl ilkini düzenledikleri iftar programında 80 çalışan, ve aileleri ve tedarikçileri ile bir araya geldi. Kısa sürede kendi patentlerini ve kendi markalarını oluşturarak ar-ge çalışmalarını tamamlayan firmanın ürettiği kablolama grupları ile birçok yerli ve yabancı araba başta olmak üzere evlerde kullanılan elektrikli ve elektronik cihazlarda imzası bulunuyor.

 

KURDUĞUMUZ HAYAL GERÇEK OLDU

 

İftar programında çocuklarıyla olduğu kadar çalışanlarıyla gururdur duyduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Beceren “O yıllarda genç bir birey olarak oğlumla kurduğumuz hayal bugün gerçek oldu. Artık bu hayali ve bu aileyi büyütecek olan firma müdürü Mustafa Talha Beceren olacak” dedi. İftar sonrası çalışanların tamamına 150 liralık Ramazan çeki verilirken, 5 şanslı çalışana çeşitli hediyeler verildi. Çalışanların yemek ihtiyacını karşılayan ve iftar menüsünü hazırlayan Aykar Catering’e de bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı Hakan Beceren tarafından plaket verildi. Fabrikada makine tezgahları arasında kurulan iftar sofrası tatlı sohbetlerle renklenirken ülkemizde birliğin ve dirliğin bozulmaması temennisinde bulunan Hakan Beceren, gecenin fotoğrafını ise bir yanına oğlu Mustafa Talha Beceren’i, bir yanına da Zülal Beceren’in alarak fotoğraf verdi.

 

Haber: Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10