Kapaklı Sitespor'un gençleri Türkiye Şampiyonas'ında 

Tekirdağ U-17 Liginde dört grubu lider olarak tamamlayan Kapaklı Sitespor, Çorlu Fenerspor, Tekirdağspor ve Çerkezköy Doğanspor U-17 Ligi Play Off Grubu'nda mücadele etti. Müthiş bir çekişmenin yaşandı

Kapaklı 29.05.2018 17:37:00 0
Kapaklı Sitespor

A Grubu’nu lider tamamlayan Tekirdağspor, B Grubu birincisi Çorlu Fenerspor, C Grubu birincisi Çerkezköy Doğanspor ve D Grubunu lider tamamlayan Kapaklı Sitespor Tekirdağ U-17 Ligi Play Off Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi verdi. İlk hafta mücadelelerinde Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı ile Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı bulduğu gollerle moral buldu. Üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdüren Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılmasını bildi.  Çorlu Fenerspor U-17 Futbol Takımı ile de temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Her iki takımında galibiyet mücadelesi verdiği karşılaşmada rakibine göre daha az hata yapan Çorlu Fenerspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan da 3-1 galip ayrılıp ilk haftayı üç puan ile kapattı. 

 

GRUBUN MAÇINDA GOL ÇIKMADI

 

Ligde ikinci hafta karşılaşmasında ise ilk maçlarını galibiyet ile kapatan Çorlu Fenerspor U-17 Futbol Takımı ile Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Muratlı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında atak bir futbol ortaya koymasına rağmen arzuladığı golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan da gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. 

 

DOĞANSPOR KAYIP 

 

İlk haftayı puansız kapatan iki ekibin mücadelesinde gülen Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı oldu. Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı bulduğu golle öne geçti. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan da 2-1 mağlup ayrılıp ikinci maçını da kaybetmiş oldu. 

 

PUANINI YEDİ YAPTI 

 

Müthiş çekişmenin son haftaya kadar devam ettiği grupta üçüncü hafta maçlarında Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı ile Çorlu Fenerspor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan Çorlu Fenerspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılıp puanını yediye çıkarttı. 

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA KATILDI 

 

Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maça çok iyi başlayan Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı etkili olamayan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı karşısında çok rahat bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklı Sitespor bulduğu gollerle farkı açtı. Oyun disiplininden kopan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda varlık gösteremezken, Kapaklı Sitespor ise goller bulmaya devam etti. Gol şov yapan Kapaklı Sitespor karşılaşmadan da 5-0 ayrıldı. Bu sonuçların ardından Çorlu Fenerspor ile Kapaklı Sitespor U-17 Takımları Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandılar. 

 

İKİ TAKIMDA YEDİ PUANLA TAMAMLADI 

 

Oynadığı üç karşılaşmada iki galibiyet ve bir beraberlik alarak averajla şampiyon olan Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı oynadığı karşılaşmalarda kalesini gole kaparken, rakip filelere ise sekiz gol kaydetti. Grubu yedi puanla ikinci sırada tamamlayan Çorlu Fenerspor U-17 Futbol Takımı attığı beş gole karşılık kalesinde ise iki gol gördü. İki mağlubiyet bir galibiyet ile grubu üç puanla kapatan Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı ise kalesinde altı gol görürken, rakip filelere üç gol attı. C Grubu’ndan şampiyon olarak gelen temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor ise gruplarda istediği başarıyı yakalayamadı. Oynadığı üç maçı da kaybeden Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı attığı iki gole karşılık kalesinde ise on gol gördü. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10