2. etap çalışmaları sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa'daki Ruşen Güneş ve Selahattin İçli Sokak'ta başlatılan yol, tretuvar ve kanal çalışmalarının 2. Etabının devam ettiği belirtil

Tekirdağ 30.05.2018 14:03:00 0
2. etap çalışmaları sürüyor

Konu ile ilgili bilgi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; ‘’Büyükşehir Belediyesi, söz konusu sokaklarda bulunan ve kurulduğu yıldan bu yana bakımı yapılmayarak çürümeye bırakılan Perşembe pazarındaki demir tenteler ve reyonlar kaldırılarak daha güzel ve sağlıklı görünüm kazandırılacak caddeyi, vatandaş ve esnafın hizmetine sunacak’’ dedi.

 

‘’RUŞEN GÜNEŞ SOKAK İKİ ŞERİTLİ YOL HALİNE GELECEK’’

 

Ruşen Güneş Sokak'ın da iki şeritli yol haline geleceğini ifade eden Albayrak; "Perşembe Pazarı'na kurulduğu günden 2018 yılına kadar hiçbir bakım yapılmamış, Pazar bu yüzden sağlıksız bir görünüme dönüşmüş.  Ruşen Güneş Caddesi, 2 gidiş ve 2 geliş olarak modern bir bulvar haline getirilip `Süleymanpaşa Belediyemizce yeni bir Kapalı Pazar yeri yapılana kadar' cadde pazarcı esnafımızın hizmetini görecek. Vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafımızın yanlış bilgilerle farklı yorumlara muhatap olmaması için bu açıklama yapıldı" dedi.

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10