Akay, mahalle sakinleri ile iftar açtı

Çerkezköy Belediyesi tarafından 'Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor' sloganı ile geleneksel hale getirilen mahalle iftarları tüm hızıyla devam ederken Fatih, İstasyon, Veliköy, Yıldırım Beyazıt, Cumhur

Çerkezköy 30.05.2018 14:13:00 0
Akay, mahalle sakinleri ile iftar açtı

Bağlık Mahallesi Muhtarlığı yanında kurulan iftar sofrasına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, meclis üyeleri ve ile iki bin yakın vatandaşları katıldı.

 

 

AKAY, MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİRLİKTE İFTAR AÇTI

 

 

İftar yemeğinde Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile birlikte yemek servisi yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mahalle sakinleri ile birlikte iftar açtı.  

 

 

SEVGİ, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA RUHUNA KATKIDA BULUNUYORUZ

 

 

Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluştuklarını ifade ederek; “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu akşamki iftarımızda Bağlık Mahallemizde, mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum. Ramazan ayı boyunca 12 farklı noktada kurulacak olan Çerkezköy Belediyesi İftar Sofralarında Çerkezköylü hemşerilerimizi görmekten, onlar ile oruçlarımızı açmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarımızda toplam binlerce hemşerimiz ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK
 

Gazi Osman Paşa Mahalle iftarının 9 Haziran Cumartesi günü Makasçı Sokak’ta kurulacağını ifade eden Akay; ‘’Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerimizin katılacağı iftar soframız ise 10 Haziran Pazar günü Özcan Sokak’ta kurulacak. Hava muhalefeti ile ertelenen Fevzipaşa Mahallemizde iftar soframızın ne zaman kurulacağını da önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi.

Haber: Metin KARA


0282 726 91 91
0282 747 65 10