''Erken seçim vatana ihanettir diyenler, erken seçim kararı aldı''

Seçim çalışmalarına Çerkezköy'de devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 27.Dönem Tekirdağ Milletvekili 4. sıra Adayı Emre Köprülü ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından esn

Tekirdağ 30.05.2018 17:51:00 0

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 27.Dönem Tekirdağ Milletvekili 4. sıra Adayı Emre Köprülü dün saat 14.00’te CHP İlçe teşkilatında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe teşkilatına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte gelen Emre Köprülü partililer tarafından ilçe binası önünde karşılandı.

 

GEÇMİŞTE ERKEN SEÇİM VATANA İHANETTİR DİYENLER ERKEN SEÇİM KARARI ALDI

 

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı’nın kısa konuşmasının ardından konuşan Milletvekili Emre Köprülü, “Her zaman olduğu gibi bugün yine siz sevgili Çerkezköylülerle birlikte olmaktan mutluyum. Geçmişte erken seçim vatana ihanettir diyenler, erken seçim kararı aldı. Erken seçim kararının alınması ülkedeki ekonomik göstergenin bozulması  ve  geleceğinin parlak olmaması gösterilerek seçim kararı alındı. Bu erken seçim kararını alanlar  seçimi oldu bittiye getirip biran önce seçimi yapıp kim ölür kim kalır süreci başlattılar. Onların bu baskın seçimine biz hodri meydan dedik ve oyunlarını bozduk. Biz diğer siyasi partinin seçime girmesine gönlümüz razı olmadı ve İYİ Parti’nin de seçime girmesi için 15 arkadaşımız burada yer aldı. 15 arkadaşımızı bu demokrasi anlayışı duyarlılığı için kutluyorum. Bu arkadaşlarımız siyaset tarihine adlarını yazdırdılar” dedi.

 

TÜRKİYENİN SAHİBİ SİYASİ PARTİLER DEĞİL

 

Emre Köprülü; “Bizim ihtiyacımız olan ülkemizde gerekli hoşgürü ve birlikteliği bir getirmektir.  Türkiye’nin sahibi AK Parti, MHP, CHP değildir. Hiçbir siyasi parti Türkiye’nin sahibi değildir. Türkiye hepimizindir. İşte 16 yıldır onların ülkeyi getirdiği nokta bu. Sosyal demokrat herkes bu ülkenin sahibidir. Onların oyununu CHP ittifak yapmakla bozdu. Şuan fırtına gibi esen rüzgar 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce cumhurbaşkanı olarak açıklanmasıyla kasırgaya dönecek” dedi.

 

İNCE KARABULUTLARI KALDIRACAK

 

Köprülü Muharrem İnce’ye her yerde herkesimden büyük bir destek gördüğünü de belirterek, “ Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce 81 ilde de her gittiği yerde vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi ve destek görüyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce 24 Haziran’da cumhurbaşkanı seçildiğinde ülkemizde karabulutları kaldıracak.16 yıldır görevde olanlar ne yaptılar. Dün Çorlu’da mitingde Tekirdağ’ın tarımdan eğitime kadar her alanda yatırım aldığını söyleyenler Türkiye’de vergi sıralamasında 8. olan Tekirdağ devletten aldığı payda ise son sırada yer alıyor. Saray Kapaklı karayolunu 16 yıllık iktidarlarında ancak daha yeni tamamlayabildiler. Çerkezköy’de 10 yıllık yerel iktidarlarında Çerkezköy’e hizmet yapamadılar. Çerkezköy’de 4 yıldır iktidarda olan belediyenin yaptığı hizmetler ortada. Biz 81 milyonumuzla 81 ilimizde kenetlendik. Bu bizim birlikteliğimiz ve kenetlenmişliğimiz sandığa yansıyacak. 24-25-26 dönemden sonra 27. dönemde de yeniden milletvekili adayı olduğum için onur ve gurur duyuyorum. Allah birliğimizi, bozmasın. Mübarek ramazan ayınızı da kutluyor, halkımızla 24 Haziran’da inşallah birlik ve beraberlik içinde iyi günlere çıkacağız’’ diye konuştu.

 

ESNAF ZİYARETİ YAPTI

 

CHP Tekirdağ Milletvekili ve 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı Emre Köprülü konuşmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve partililer ile Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı.Emre Köprülü esnaf ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek istedi. Muharrem İnce’nin 24 Haziran’da cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte ekonomi başta olmak üzere Türkiye her alanda insanların rahat bir nefes alacağını, her şeyin rayına oturacağını söyledi. Köprülü esnaf ziyaretlerinde partili partisiz her kesimin İnce başta olmak üzere milletvekili adaylarına da büyük bir ilgi gösterildiğini ve bu gösterilen ilginin de sandığa yansıyacağını belirtti.  

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10