İYİ Partililer iftarda buluştular

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin öncülüğünde ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katılımıyla Köyüm Restaurant'ta iftar yemeği düzenlendi.

Çerkezköy 3.06.2018 15:02:00 0
İYİ Partililer iftarda buluştular

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı önceki akşam Köyüm Restaurant’ta düzenlenen iftarda bir araya geldi.  Cuma günü gerçekleştirilen iftara İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Belma Kuvancı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. İftarın ardından birlik ve beraberlik mesajları verildi. Aynı zamanda yaklaşan seçimler nedeniyle seçim güvenliği ve çalışmalarının da konuşulduğu yemekte, seçimler adına yol haritası çizilip seçim süreci değerlendirildi.

 

 

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

 

 

İftarın ardından konuşan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin“ 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekili seçimlerine kısa bir süre kaldı. Gerek pazarda, gerek kahvehanelerde gerekse girdiğimiz her noktada halkımızın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Seçmen de bunu biliyor. Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımız Meral Akşener Çorlu’ya gelerek vatandaşlarımıza seslendi. Mitingde vatandaşlarımızın Genel Başkanımıza olan ilgisi bir hayli fazlaydı. İYİ Parti’yi iktidara götürmek için 24 Haziran sabahına kadar gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

 

 

“YÜZÜNÜ GÜNEŞE DÖN TEKİRDAĞ”

 

 

İYİ Parti Tekirdağ 4.sıra milletvekili adayı Belma Kuvancı; ‘’Bugün burada sizlerle bir arada bu nezih ortamda aynı sofrada iftar açmamıza öncülük eden İlçe Başkanımız Cemalettin Turlin’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Sahada seçim çalışması yaparken toplumun çok büyük teveccühünü görüyorum. Emeğin, alın terinin hak ettiği değeri gördüğü, işçi, memur, asgari ücretli tüm çalışanların ekonomik, sosyal, tüm haklarını alabildiği, adil gelir dağılımının sağlandığı iyi günler için yüzünü güneşe dön Tekirdağ.  25 Haziran’da İYİ Parti güneşi tüm Tekirdağ’da olduğu gibi ülkemizi aydınlığa, huzura ve umuda taşıyacaktır’’ dedi.  

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10