Hız: İftar programımıza katılımın artması bizleri mutlu ediyor

Cumhuriyet Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Camii cemaati tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen geleneksel iftar programına katılım yoğun oldu. önceki akşam düzenlenen iftar programına Çerkezköy İ

Çerkezköy 3.06.2018 16:13:00 0
Hız: İftar programımıza katılımın artması bizleri mutlu ediyor

Her yıl iftar programının hazırlanmasında yer alan 15 Temmuz Şehitleri Cami cemaatinden Hasan Hız; “15 Temmuz Şehitleri cemaati olarak üç yıl önce kendi aramızda para toplayarak başlattığımız iftar programımızın bu yıl 3‘üncüsünü gerçekleştiriyoruz. İnşallah bundan böyle de bu geleneksel iftarımız devam edecek. Bu iftarlar programımıza katılımın her yıl artması da bizleri mutlu ediyor. Bu yıl ki iftar programımızı önce 200 kişi olarak sınırlayalım dedik ve daha sonra bunu 300’e çıkardık. İftarımıza ilçe müftümüzü de davet ettik ve katılımları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca iftara katılan mahalle sakinlerimize de çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

KURAN KURSUNU BAŞARIYLA BİTİREN ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Çerkezköy İlçe Müftülüğü’nün açtığı 4-6 yaş grubu kuran kursları kapsamında Cumhuriyet  Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Cami’nde açılan 4-6 yaş grubu çocuklar için kuran kursunda kursu başarıyla tamamlayan çocuklara iftar programının ardından Çerkezköy İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı birer adet Kuran’ı Kerim ve birer adet scooter hediye ederek ödüllendirdi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10