Fevzipaşa'da mezuniyet coşkusu

Fevzipaşa İlkokulu 4-C Sınıfı öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşarken, öğretmenleri Ferda Kayan ile arkadaşlarından ayrılacak olmanın

Çerkezköy 3.06.2018 17:55:00 0
Fevzipaşa

İlkokul eğitimlerini tamamlayan Fevzipaşa İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri için önceki gün düzenlenen mezuniyet töreninde mutluluk ve hüzün bir arada yaşandı.

 

HÜZÜN VE MUTLULUK BİR ARADA

 

4 yıl önce başladıkları ilkokul eğitimlerini düzenlenen mezuniyet töreni ile tamamlayan 4/C sınıfı öğrencilerini bu mutlu günlerinde aileleri de yalnız bırakmadı. Kep takarak cüppe giyen öğrenciler mezun olmanın coşkusunu yaşarken, öğretmenleri Ferda Kayan’dan ve arkadaşlarından ayrılacak olmanın hüznünü bir arada yaşadı. Törende öğrencilerin 4 yıllık anılarının yer aldığı slayt gösterisi sunulurken, öğrenciler piyes gösterisi de sundu. Okulun konferans salonunda düzenlenen ve duygulun anların yaşandığı mezuniyet töreninde 4/C sınıfı büyük annesi Semra Elmas tüm öğrencilere mezuniyet anısına madalya taktı. Törenin sonunda öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10