Gençlere bakan sözü

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yatırımları yerinde incelemek, vatandaşlar ile buluşmak ve bir dizi temasta bulunmak için Tekirdağ'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, daha sonra ?

Çerkezköy 4.06.2018 12:08:00 0
Gençlere bakan sözü

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, beraberindeki Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve partililerle birlikte dün saat 18:30’da Çerkezköy’e geldi.

 

 

“30 TEMMUZ’DA AÇILACAK”

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çerkezköy’de kendisine çiçek takdim eden Gençlik Spor Kulübü’nün minik sporcuları ile yakından ilgilenirken, protokol üyeleriyle birlikte yapımı devam eden Gençlik merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Firma yetkililerinden inşaat hakkında bilgi alan Bakan Bak gençlik merkezinin 30 Temmuz’da açılacağını kaydetti. Kapalı Spor Salonunda da incelemelerde bulunan Bakan Bak, Çerkezköy’e 3 bin 500 tribün kapasitesi kapalı spor salonu yapacaklarının müjdesini verdi. Çerkezköy Atatürk Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Bak, vatandaşlardan seçimde destek istedi.

 

 

KAPAKLI’DA İFTARA KATILDI

 

 

Çerkezköy’den ayrılan Bakan Bak ve beraberindeki partililer daha sonra Karaağaç mahallesine geçerek AK Parti İlçe teşkilatı tarafından verilen iftar programına katıldı. Bakan Bak burada vatandaşlarla bir araya gelerek bol bol fotoğraf çektirdi. Karaağaç’tan ayrılan Bakan Bak ve beraberindekiler daha sonra ise eski belediye meydanında AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katılarak partililer ve vatandaşlarla iftarını açtı.

 

 

“SİZLERDEN DESTEK İSTİYORUZ”

 

 

İftardan önce programda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin “ Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu birlikteliği inşallah Kapaklı’da  16 Nisan da bizi nasıl birinci yaptıysanız Trakya ve Tekirdağ da 24 Haziran'da da reisimizi başkan yapmak için sizlerden destek istiyoruz” dedi.

 

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 

 

“Kapaklı’nın göğsüne AK Partinin mührü vurulur” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel “ İşte o mührü vuracak olanlardan birisi de Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak bu akşam aramızda. Bakanımız Tekirdağ’a müjdelerle geldi. Hükümet konağımız tamamlandı, hastane için çalışmalarda devam ediyor. Bu yılın sonuna kadar hastanemizi de Kapaklı halkımızla inşallah buluşturmak için temelini atmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

 

 

Yel’in ardından konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün “  Ak partinin gönüldaşları, her buraya geldiğim de kalbim çok fazla atar. 15 Temmuz  gecelerini unutmayan 10 bin kişinin her gece bir ay meydanlara duran Kapaklı saygı değer halkım bildiğiniz gibi 26.dönem milletvekili olan kardeşimiz ağabeyimiz 27. dönem milletvekilliğini Bayrağı diğer arkadaşlarına vermek üzere 24 Haziran da bayrağı diğer kardeşlerime teslim ediyorum. Ancak bayrağı teslim ettikten sonra bende yanlarında koşmaya devam ediyorum. Devam edeceğim. Belki sizlerle el sıkışmamış, sıkışamamış olabilirim. Ama sizlerden Kapaklı halkından helallik istiyorum. Ben hakkımı sizlere helal ediyorum. Sizlerde hakkınız bana helal edin bu güzel gecede sizleri burada görmek beni çok mutlu etmiştir” dedi.

 

 

“KAPAKLI DESTEĞİNİ VERİYOR”

 

 

“ Delikanlım işaret aldığın gün atandan yürüyeceksin. Millet yürüyecek arkandan size selam getirdim Recep Tayyip Erdoğan’dan” diyerek konuşmasına başlayan Bakan Bak “ Sizleri tebrik ediyorum. Bu meydandaki coşkumuz heyecanınız bize güç veriyor. İyi ki varsınız. Sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz. Bu meydanı doldurarak biz milletimizi, ülkemizi, büyüyen ve gelişen güçlü Türkiye’yi seviyoruz diyorsunuz. Kapaklı büyüyor ve nüfusu 100 bini aştı. Buraya güzel spor tesisleri yapmamız gerekiyor. Güzel bir gençlik merkezi Kapaklı’ya yakışır. İnşallah yatırım programına alıp başlayacağız. Spor salonu bir tane yapılıyor ama yeterli değil. Bir tane 2 bin 500 kişilik spor salonu yapacağız. O da Kapaklı için hayırlı uğurlu olsun.  Kapaklı’ya 10 bin kişilik kapasiteli bir stadyum yapabiliriz yeter ki yerini bize gösterin. Çünkü Kapaklı üzerine düşeni yapıyor. Her zaman desteğini veriyor” dedi.

 

 

“ERDOĞAN’A DESTEK VERECEĞİZ”

 

 

Bakan Bak “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yürüyoruz. Kendisi seçim beyannamesini açıkladığında 340 sayfada bütün toplum kesimlerine hizmet için neler yapıldığını anlattı. Daha 146 proje var. Bunlar da devasa projelerdir. 2017 yılında dünyada yapılan on büyük projenin altı tanesi Türkiye’de yapılıyor. Her yerde eserlerimiz var. AK Parti bu eserleri yaparken de milletten güç alıyor. Onun karşısındaki adaylar bir tane çakılmış çivileri yoktur. Hangi eserleri var. Olanları da engelliyorlar. Bunların zihniyeti ve yaklaşımı budur. Bunlar ülkenin geride kalmasını istiyorlar. Ak Parti iktidarı döneminde Türkiye 3.5 kat büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Biz büyüyen ve gelişen Türkiye istiyoruz. İnşallah 24 Haziran’da bu toprakların çocuğu Erdoğan’a destek vereceğiz. Sandıklardan biz Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyoruz ve onunla beraber yürümek istiyoruz, onunlar beraber yürüyeceğiz diyeceğiz.

 

 

“ASLANLAR MEYDANA ÇIKINCA ÇAKALLARA KAÇMAK DÜŞER”

 

 

Bu coğrafya da Türkiye’nin ayakta kalacağını kaydeden Bak “ Güçlü olacağız ve tüm dünyaya

gezi olaylarıyla da olsa, 17-25 Aralık operasyonları da olsa, 15 Temmuz darbe girişimi ile de olsa asla bu millete diz çöktüremeyecekler. Bayrağı indiremeyeceksiniz, ezanı susturamayacaksınız. Bu ülkeyi durduramayacaksınız. Bizler çılgın Türkleriz, bize kimse diz çöktüremez. Kimse bize operasyon yapamaz. İşte bunu herkes bilmelidir. Suriye’de terör devleti kurmak istediler. Ne oldu, Mehmetçik oraya gitti onları oraya gömdü. Pkk’nın ve ypg’nin teröristlerini onları oraya gömdü. Aslanlar meydana çıkınca, çakallara kaçmak düşer. Recep Tayyip Erdoğan ve Türk askeri oraya yürüdü çakallara kaçmak düştü. Hepiniz topunuz gelin bu millet size yeter. Gücümüzü milletten ve imanımızdan alıyoruz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan tek devlet diyoruz” diye konuştu.

 

 

DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

 

 

İftarın ardından Bakan Osman Aşkın Bak partililer ve vatandaşlarla birlikte Uzunköprü Meriçliler Derneği, Kapaklı Samsunlular Alaçamlılar Derneği, Huzur Kırathanesi, 39-59 Şans Kıraathanesi, Ordu İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kapaklı Samsun Havzalılar Derneğini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek hükümetin Kapaklı’ya yapacağı yatırımlar hakkında bilgilendirdi.

Sokakta çocuklarla birlikte futbol oynayarak renkli görüntüler oluşturan Bakan Bak Kapaklı’dan 00.00’da ayrılarak İstanbul’a karayoluyla hareket etti.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10