Geleneksel iftarın bu yıl 2'ncisi düzenledi

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde İplik ve örgü üzerine 4 yıldır faaliyet gösteren Aba Tekstil Fabrikası tarafından düzenlenen iftar programında çalışan personel aileleri ile bir araya geldi.

Kapaklı 4.06.2018 16:51:00 0
Geleneksel iftarın bu yıl 2

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen iftar programına Aba Tekstil Firma Sahibi Levent Özalp, Levent Özalp'ın kardeşi Selahattin Özalp ve babası Müslüm Özalp, Aba Tekstil Müdürü Özgür Karakaya ile birlikte fabrika çalışanları ve aileleri yer aldı. Aba Tekstil Fabrikası bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine 350 kişi katıldı.

 

HACİVAT KARAGÖZ ORTAOYUNU SAHNELENDİ

 

Kapaklı Ulu Camii İmam Hatip Hocası Yakup Temel tarafından okunan Yasin-i Şerif ile başlayan iftar programı semazen gösterisi ile devam etti. İftar saatine kadar davam eden semazen gösterisinin ardından ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Ardından Aba Tekstil Firma Sahibi Levent Özalp'ın babası Müslüm Özalp konuşma yaptı. Davetlerine katılan herkese tek tek teşekkür ettiklerini dile getiren Müslüp Özalp, "Kıymetli konuklar kıymetli misafirler hepiniz hoş geldiniz. Afiyetler olsun. Rabbimize çok şükür ki bize bu Ramazanı Şerif'te bir arada olmayı, iftarımızı bir arada açmayı nasip etti bizlere. Çocuklarımızla, eşimizle, dostumuzla daha nice ramazanlara, nice iftarlara ulaşmayı Allah bizlere nasip etsin. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi. Müslüm Özalp'ın konuşmasının ardından sahnelenen Hacivat Karagöz Ortaoyunu davetliler ve çocuklar tarafından ilgi ile izlendi.

 

FİRMA HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Firma sahibi Levent Özalp Aba Tekstil Firması ile ilgili kısa bir bilgi vererek; "Firmamız iplik ve örgü üzerine faaliyet göstermektedir. 4 yıl önce faaliyete geçen firmamızın 2. geleneksel iftar yemeği organizasyonumuzda çalışanlarımız ve aileleri ile birlikte bir araya geldik. Çalışanlarımızın aile bireylerinin nasıl bir ortamda çalıştıkları konusunda fikir sahibi olmalarını da amaçladık. Çalışanlarımızla aile olduğumuzu gösteren böyle bir organizasyonu düzenlediğimiz için mutluyuz" dedi. Düzenlen iftar programı gecenin sonunda gerçekleştirilen havai fişek gösteri ile sona erdi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10