400 eser görücüye çıktı

Metin Seçkin Ortaokulu'nda açılan sergide öğrencilerin eğitim boyunca Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Sevgi nezaretinde yaptıkları çeşitli çalışmalardan oluşan 400 resim beğeniye sunuldu.

Çerkezköy 5.06.2018 17:20:00 0
400 eser görücüye çıktı

Metin Seçkin Ortaokulu’nda açılan sergide öğrencilerin eğitim boyunca Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Sevgi nezaretinde yaptıkları çeşitli çalışmalardan oluşan 400 resim beğeniye sunuldu.

 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HÜSEYİN GÜMÜŞ DE KATILDI

 

Dün saat 10:30’da okulun bahçesinde açılan resim sergisine Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Yusuf Hayri, Çerkezköy İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Hayırsever Mustafa Seçkin,  Metin Seçkin Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

KURDELE KESİMİ YAPILDI

 

Verilen mini konserde okulun müzik öğretmeni Yelda Atabay’ın seslendirdiği şarkılara Selami Özbay da akordeonuyla eşlik etti. Ardından serginin açılış kurdelesi, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş,Şube Müdürleri, İrfan danışmaz,Yusuf Hayri, Hayırsever Mustafa Seçkin ve okul müdürleri tarafından açıldı.

 

SERGİ BEĞENİLDİ

 

Kurdele kesiminin ardından sergiyi gezen başta ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş olmak üzere tüm protokol mensupları öğrencilerin büyük emekler vererek özveriyle yaptıkları resimleri ve öğrenim gördükleri derslerin çalışmalarını incelediler.

 

400 ESER SERGİLENDİ

 

Metin Seçkin Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Sevgi sergi ile ilgili şunları söyledi; ”Bildiğiniz gibi bu yıl  okulumuzun ilk eğitim yılı ve bu resim sergimizde okulumuzun ilk resim sergisi. 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin yıl içinde görsel sanatlar derslerinde ve kurslarda yaptıkları Tuval üzerine ve akrilik kağıt üzerine tuval, pastel boya, sulu boya ve kumaş boya, resimlerin yanında ingilizce, matematik, gibi öğrencilerimizin gördüğü tüm derslerden karma çalışmalarında sergilendiği resim sergimizin ilgi görmesinden mutluyuz. Sergimiz hafta sonuna kadar açık kalacak” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10