İl genelinde üstyapı çalışmaları sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında il genelinde altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasıyla birli

Tekirdağ 5.06.2018 17:29:00 0
İl genelinde üstyapı çalışmaları sürüyor

İHTİYAÇLAR KARŞILANIYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri; ‘’ Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için 11 ilçede, özellikle altyapısı tamamlanmış bölgelerde sürdürülen üstyapı çalışmalarıyla, ihtiyaçlar karşılanıyor. Bu kapsamda merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince devam eden RCC beton asfalt ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

ÇALIŞMALARIMIZ KISA SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da devam eden çalışmaları inceledi. Teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Albayrak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini kaydederek; ‘’Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Kumbağ Mahallesi'nde devam eden RCC beton asfalt ve kaldırım çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacaktır" dedi.

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10