Dalgıç: Vatandaş artık değişim istiyor

Dün saat 14.00'de CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr. Adem Dalgıç, 16 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti iktidarının değişeceğini ifade ederek

Çerkezköy 5.06.2018 18:10:00 0
Dalgıç: Vatandaş artık değişim istiyor

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

 

Ziyarette ilk konuşmayı ev sahibi olan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı yaptı. Camcı, “Biz CHP ailesi olarak sıralamaya bakmaksızın her adayımızın yanındayız. Her adayımızla birlikte çalışıyoruz ve onlarla çalışmaktan da mutluluk duyuyoruz.Bizler teşkilatlar olarak CHP’nin oylarının yükselmesi ve iktidara gelmesi için çalışıyoruz.Bu konuda biz üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yerine  getirmeye çalışıyoruz.Bildiğiniz gibi bugün Çerkezköy saha çalışmaları için bizlerle birlikte olan adayımız Dr.Adem Dalgıç aynı zamanda bizim Eski Tekirdağ Belediye Başkanımız. Kendisine çıktığı yolda huzurunuzda bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

 

İKTİDARIN ANİ SEÇİM BASKININI STRATEJİK MANEVRA İLE BOZDUK

 

Camcı’nın ardından konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili adayı Dr.Adem Dalgıç, “Ani bir baskın seçimle karşı karşıya kalmamıza rağmen genel merkezimizin anında çok stratejik manevraları ile  24 Haziran’da iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi ülke çapında inanılmaz bir rüzgar estirdi. İnsanlarımızın Muharrem İnce’ye inanılmaz bir ilgisi var. İktidar partisinde de inanılmaz bir panik var. Ben ilk defa genelde iktidara yürüdüğümüzün büyük bir keyfini duyuyorum. Uzun yıllar siyasetin içinde olmama rağmen bu günleri de görmekten çok mutluyum. 24 Haziran seçiminde Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce daha ilk turda işi bitirecek gibi görünüyor” dedi.

 

HER İLÇEDE İNANILMAZ TEMPO VAR

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr. Adem Dalgıç şöyle devam etti; “Milletvekili adayları olarak her ilçemizde ayrı ayrı çalışma yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda her ilçede inanılmaz bir tempo yakalanmış durumda. Geldiğimiz noktaya baktığımızda artık içimizde ne yaşandıysa artık hepsi geçmişte kaldı. Sen ben demeden birlik ve beraberlik içinde yılmadan çalışmalarımızı yaparak Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı CHP’yi de iktidar yaparak mutlu olacağız. Kars’ta da büyük bir rüzgar estiren İnce işi bitirmiştir. Kars’ın bu ışığı bu güzelliği her yere yayılmakta ve genele de baktığımızda durum ayni. Türkiye’yi dizayn etmek CHP’ye düşecek.Bizler her zaman ilçe başkanlarımızın emrinde çalışmaları yapmak zorundayız.Onların  programları dahilinde yapılacak çalışmalar çok daha verimlidir.”

 

16 YILDIR İKTİDARDA BULUNAN PARTİ EKONOMİYİ BATIRDI

 

Dalgıç; “16 yıldır ülke yönetiminde olanlar belli. Ekonomiyi de ne hale getirdikleri ortada. Ekonomi çöktü.16 yılda her şey kat kat misli misli arttı. Asgari ücrete yapılan son zam da şu anda dövizin artmasıyla bin 600 TL olan asgari ücretin alım gücü  bin liraya indi. Her şeyin dengesi değişti” dedi.

 

BİR ÜLKENİN ÖNCELİKLİ GÖREVİ VATANDAŞIN GÜVENLİĞİ

 

Adem Dalgıç, “Bir ülkenin öncelikli görevi vatandaşının güvenliğini sağlamaktır.Güney illerimizde sandıkları birleştirdiler. Nedeni ise güvenlik sağlayamıyoruz dediler. Güvenliğin olmadığı yerde hak hukuk yoktur. Eğitimde geldiğimiz nokta içler acısı. Okulları ayırdılar. Nitelikli çocuklar niteliksiz çocuklar diye insanlar ayrılamaz. İşte biz beton zihniyetle karşı karşıyayız. Vatandaş artık bunu net olarak fark etti. Köprü,hava limanı yol yapmak zaten bunlar devletin görevi. Onu yaptık bunu yaptık demekle övünmek olmaz. Göreve gelen yapılması gereken hizmeti yapmak zorunda. Biz millet ittifakı  olarak cumhur ittifakından çok daha fazla oy çıkaracağız. Biz iktidara geleceğiz’’ dedi.

 

VATANDAŞ ARTIK AYAKTA ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR

 

Dalgıç, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu temel değerleri yeniden tesis edeceğiz.Türk halkı ayağa kalktı.vatandaş artık değişim istiyor.19 gün sonra 24 Haziran’da bu değişim gerçekleşecek.İnsanlarımız tek adamlığa dur diyecek ve demokratik parlamenter sistem devam edecek.”diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından ilçe teşkilatı önünde partililerle günün anısına toplu fotoğraf çekimi sonrasında Adem Dalgıç,İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yöneticileri ile birlikte Bağlık Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdürdü.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10