Uygur kardeşler unutulmaz bir ramazan yaşattı

Çerkezköy Belediyesi'nin 'Ramazan Birlikte Güzel' sloganı ile düzenlenlediği Ramazan Eğlenceleri devam ediyor. 2. gününde sahne alan 'Yeşilçam Sahnede' adlı teatral konser büyük b

Çerkezköy 5.06.2018 18:33:00 0
Uygur kardeşler unutulmaz bir ramazan yaşattı

Pazar günü akşamı ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik komedi oyunu ile başlayan Çerkezköy Belediyesi Ramazan Eğlenceleri önceki akşam düzenlenen ‘Yeşilçam Sahnede’ adlı teatral konser ile devam etti.  

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

 ‘Yeşilçam sahnede’ adlı oyunda Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Çerkezköy halkına unutulmaz bir gece yaşatırken, Yeşilçam Sahnede Ekibinin performansı büyük beğeni topladı. Oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yüzlerce vatandaş izledi.  

 

ÇERKEZKÖY YILSONUNDA KÜLTÜR MERKEZİ’NE KAVUŞACAK

 

Oyunun sonunda teatral konserde sahne alan oyunculara çiçek takdim ederek sahneledikleri oyun için teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Arayı biraz açtık ama bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Çerkezköy yılsonunda çok güzel bir Kültür Merkezi’ne kavuşacak. Orada sizleri ağırlayacağız. Bu güzel oyun için tüm ekibe teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum.  Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri Cumartesi akşamına kadar devam edecek. Hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediyesi olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz’’ dedi.

 

RAMAZAN EĞLENCELERİ DEVAM EDECEK

 

Akay, ramazan eğlenceleri kapsamında 6 Haziran Çarşamba günü de ‘Eski Zaman Hikayesi’ adlı müzikli Türk Tiyatrosunun sahneleneceğini ifade ederek; ‘’7 Haziran Perşembe günü eşsiz anlatımıyla Sunay Akın eski zamanların Ramazan öykülerini Çerkezköylüler için anlatacak. Etkinlikler 8 Haziran Cuma günü Çerkezköy Şehir Orkestrası Halk Konseri ile devam edecek. Ramazan Eğlenceleri programları 9 Haziran Cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi Gitar ve Bağlama Kursiyerlerinin yılsonu gösterileri ile son bulacak” dedi.

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10