İftar programı Pınarça ile devam etti

Kapaklı Belediyesi tarafından her mahallede düzenlenen iftar programları Pınarça Mahallesi'nde devam etti. İftara Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da katıldı.

Kapaklı 6.06.2018 17:30:00 0
İftar programı Pınarça ile devam etti

‘’ALLAH BU BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM KILSIN’’

 

İftar programında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “Sizlerle bir iftar sofrasında daha buluşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı sofrada komşularıyla bir arada iftar etmenin keyfini yaşayan Pınarça halkımız ile bir aradayız hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Pınarça Mahallemiz bizi bu güzel akşamda gönül sofrasında ağırladığı için teşekkür ediyorum. Kapaklı Belediyesi olarak bizler iftar sofralarımızı sizlere açtık, sizler ise gönül sofranızı bizlere açtınız. Bugün burada gördüğümüz tüm Pınarça mahalle sakinlerimizin birlik ve beraberliği daim olsun. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Bizleri Ramazan ayına ulaştırdığı gibi bin aydan daha hayırlı olan önce Kadir Gecesi’ne sonra kardeşlik içerisinde Ramazan Bayramı’na ulaştırsın” diye konuştu.

 

VATANDAŞLAR UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

 

Mandalı, Ramazan ayının aidiyet duygusunu pekiştirerek, örf ve adetlerin devamının sağlaması, kültürün korunması ve insanların birleşmesinde önemli bir güç olduğunu vurgulayarak" Dünyada artık savaşlar bitsin, insanlar birbirine sevgiyle, hoşgörüyle yaklaşsın. Barış, huzur ve güven ortamı yeniden tesis edilsin. Biz işin başında sosyal belediyecilik, kültür belediyeciliği, hizmet belediyeciliği kapsamında halkın içinde olma, halkla beraber yürüme adına bu Bereket Sofraları'nı kurmaktayız. Vatandaşlarımız sponsorluğunda belediyemizin öncülüğü ve işbirliği ile yapılan iftarımızın hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler belediyeciliği sadece altyapı ve üstyapı yapalım anlayışıyla görmüyoruz. Sosyal, kültür ve hizmet belediyeciliği ile inancımız gereği önemli gün ve geceleri vesile kılarak Allah'ın rahmetine, rızasına vesile aranması taraftarı olduğumuzu ifade etmek istiyorum’’ dedi. İftar programı düzenlenen Ramazan eğlenceleri ile devam ederken vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı.  

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10