Emanet oylarımızı geri alacağız

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinden Saadet Partisi'nden Tekirdağ Milletvekili adayı olan Arslan Ateş ve Halil İbrahim Kart, Çerkezköy İlçe Başkanı Mehme

Çerkezköy 8.06.2018 17:19:00 0
Emanet oylarımızı geri alacağız

GAZETECİ KARDEŞ’İ ZİYARET ETTİ

 

Önceki gün gerçekleşen ziyarette Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Gazeteci Şaban Kardeş ile bir süre sohbet eden Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili adayları Arslan Ateş ve Halil İbrahim kart seçim çalışmalarını anlattı. Milli ittifakı anlamlı kılanın Saadet Partisi’nin olduğunu kaydeden Tekirdağ milletvekili adayı olan Arslan Ateş“ Millet İttifakı ile Saadet Partili bir parlamento oluşacak. Siyasi parti liderlerinin unutmaması gereken bir konu var. Millet ittifakı baraj sorununu ortadan kaldırdığı için stratejik bir ittifaktır. Farklı kulvarlarda ve birbirleriyle iletişimleri sınırlı kitleleri vatan, bayrak, toprak ve Türkiye paydasında buluşturmuştur. Hepimiz aynı otobüsün içindeyiz.  Otobüs devrilirse hepimiz tehlikeye gireriz. Otobüsün hedefine sağ salim ulaşabilmesi için hepimizin birlik beraberlik içerisinde olması gerekmektedir” dedi.

 

“GENEL BAŞKANIMIZ RİSK ALDI”

 

Saadet Partisi olarak sağlıklı bir şekilde ilerlediklerine Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun Türkiye’nin fotoğrafını ortaya çıkardığını kaydeden Ateş “ Bu adam 77 yaşında bu işi yapacak ve bırakacak. Bir risk almam gerekiyorsa 77 yaşında çalışacağım ve bunu da millete anlatacağım demiştir” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir mitingde kullandığı “ Her şey olabilir ha” ifadelerine anlam veremediğini kaydeden Ateş “ Cumhurbaşkanı konuşmasında 24 Haziran seçimlerinden önce hadlerini bildireceğiz. Görecekler günlerini. Her şey olabilir ha’ demiştir.

Bu cümle ne demektir. Biz bütün kazanımları tek celsede kaybetmek istemiyoruz. Onun içinde sükûnetle bizi parlamentoya taşıyacak tüm süreçleri 7/24 esasını kullanarak çalışıyoruz” diye konuştu.

 

“EMANET OYLARIMIZI GERİ ALACAĞIZ”

 

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler hakkında da iddialı konuşan Ateş “ AK Parti içinden yüzde 15, AK Parti’ye oy vermeyecek İslamcı Kürtler ve MHP’ye oy vermeyecek ve onlarla problemleri olan vatandaşların bize oy vereceklerini düşünüyoruz. AK Parti’ye giden yüzde 25-30 oyu biz alabiliriz. Bu oylar zaten bizimdi. Kendi emanet oylarımızı alacağız. Ayrıca seçmenden bir evden bir oy talebimiz olacak. Sosyal demokrat kimlikli isimlerin de bize oy vereceğine inancımız tamdır. Yüzde 3’te yüzde 20’de oy alabiliriz. Bu parlamentoda en az 30 milletvekilin önü açıktır. Kısacası Türkiye siyasetine yön verecek güçte olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10