İnsanlık ölmemiş dedirtti

Çerkezköy Belediyesi çalışanı Hüseyin Kütük tarafından Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 10 bin TL'lik çek koçanı sahibine teslim edildi.

Çerkezköy 8.06.2018 17:33:00 0
İnsanlık ölmemiş dedirtti

BELEDİYEYE GETİRDİ

 

Çerkezköy’de faaliyet gösteren bir firmaya ait 10 bin TL’lik çek koçanını Atatürk Caddesi üzerinde temizlik yaparken bulan Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Hüseyin Kütük, hemen koçanı alarak Çerkezköy Belediyesi’ne getirdi. Belediye görevlileri tarafından çek koçanında ismi yazan firmaya ulaşılmasının ardından firma yetkilisi Özgür Güven Çerkezköy Belediyesi’ne gelerek, çek koçanını teslim aldı.

 

FİRMA YETKİLİSİ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çek koçanını bulan Hüseyin Kütük’e teşekkür eden Özgür Güven, “Çek koçanımızı bulan ve Belediyemize getirerek bizlere ulaşmasını sağlayan Hüseyin Kütük abimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu örnek ve güzel davranışını kutluyorum. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

 

HER DOĞRU İNSANIN YAPMASI GEREKEN DAVRANIŞ

 

 Çek koçanını bulup, teslim edilmesini sağlayan Hüseyin Kütük ise her dürüst ve doğru insanın yapması gerekeni yaptığını belirterek çek koçanının sahibine ulaşmasından dolayı huzurlu ve mutlu olduğunu kaydetti.

Haber: Metin KARA


0282 726 91 91
0282 747 65 10