Ulaş, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Trakya Bölgesinde görev yapan basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi. Lezz&Et Lokantasında gerçekleştirilen iftar yemeğine; CHP Genel Başkan Yardımcısı

Malkara 10.06.2018 17:56:00 0
Ulaş, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi

Okunan duaların ve açılan oruçların ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yapmış olduğu konuşmasında; “Sizlerin sayesinde kamuoyuna daha rahat ulaşabiliyoruz. Yapmış olduğunuz  mesleğiniz ciddi emek harcanan, saati olmayan ve büyük bir özveri isteyen bir iş. Umuyorum 24 Haziran'dan sonra daha özgür bir basın olarak görevinize devam edeceksiniz.“ dedi.

 

TÜRKİYE’YE BAKTIĞINIZ ZAMAN BASIN ÖZGÜRLÜKLERİ BAKAMINDAN HER YIL BİRAZ DAHA GERİLEMİŞİZ

 

 Yurdakul'un yapmış olduğu konuşmasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak; “Türkiye de baktığınız zaman basın özgürlükleri bakamından her yıl biraz daha gerilemişiz. Dünya da basın özgürlüğü olarak son sıralarda yer almaktayız. Gelişmiş demokrasiler içinde yer alabilmek için bu konuda bir anayasa reformu yapılması gerekmektedir.“ dedi. Trakya Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Orhan Doğan ise  kendilerini iftar yemeğine davet eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ıda aralarından görmekten onur ve mutluluk duyduğunu belirtti.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

İftar Yemeğinin ardından Trakya Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Orhan Doğan, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'a günün anlam ve önemini belirten plaketi takdim etti.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10