Başkan Akay'dan Ehli Beyt Dergahı'na ziyaret

Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı'nda 3 Haziran pazar günü düzenlenen iftar yemeğine yoğun programı sebebiyle katılamayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bugün dergahı ziyaret etti.

Çerkezköy 11.06.2018 12:56:00 0
Başkan Akay

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Ehli Beyt Derneği Başkanı ve Dergah Dedesi Seyyid Sinan Boztepe ve dernek yönetimi tarafından karşılandı.  Göreve geldikleri günden bu yana dergahın yanında olduklarını, Çerkezköy’ün birlik ve beraberliği için dergahta yapılan hizmetlerin ve programların destekçisi ve takipçisi olduklarını ifade eden Akay “Bir mozaik misali olan ilçemizde böylesi bir kurumun varlığından mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

FAALİYET VE PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Akay ayrıca “Dergahta verilen geçmiş iftar yemeğinin kabul olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. Ehli Beyt Derneği Başkanı ve Dergah Dedesi Seyyid Sinan Boztepe de “Bugünkü ziyaretinden dolayı şahsım ve temsil ettiğim cemaatim adına Çerkezköyümüzün genç ve dinamik başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederim. Bugüne kadar ilçemizin ve bölgemizin kardeşliği, birliği ve huzuru için faaliyetlerde bulunduk, bundan sonrada bu kardeşlik ortamının korunması ve geliştirilmesi için faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz. Dernek çalışmalarımızda hep yanımızda olan gerek maddi gerek manevi desteklerini bizden esirgemeyen başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette Belediye Başkanı Vahap Akay, derneğin faaliyetleri ve projeleri ile ilgili de bilgi aldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10