Öztrak tepki koydu

Dün Çerkezköy'e çıkartma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak partide gerçekleştirdiği basın açıklamasının ardından Çerkezköy

Tekirdağ 11.06.2018 14:56:00 0
Öztrak tepki koydu

 

Partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Başkanı Engin Camcı ve partililerle birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

BEŞ DAKİKA SÜRDÜ

Odada sadece Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arslan tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak odanın yönetim kurulu ve meclis üyelerinin iş yoğunluğunu gerekçe göstererek ziyarete katılmamasına üstü kapalı tepki gösterdi. Öztrak tepkisini ise “Sizin çok işiniz varsa bizim de hakla işimiz var ve halka ayıracak zamanımız var” diyerek dile getirdi.  Soğuk havada geçen ziyaret sadece 5 dakika sürdü

STK’LARI DA ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasından ayrılan Öztrak partililer ile birlikte sırasıyla Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Çerkezköy Ziraat Odası, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatiflerini de ziyaret ederek başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

“İŞSİZLİĞE SON VERECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün saat 17.15’te Çerkezköy Haber Gazetesini de ziyaret ederek imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş’i de ziyaret etti. Gittikleri her yerde çok ciddi şekilde sıcak karşılandıklarını kaydeden Öztrak “ 24 Haziran seçimleri öncesi artık vatandaşlarımız tamam diyor. Gittiğimiz yerde vatandaşlarımız işsizlikte yakınıyor. Ülkemizde işsizlik had safhadadır. İşsizliğin kaynağı da borçlanmadır. Biz iktidara geldiğimizde kısa sürede işsizliğe son vereceğiz. Bu konuda çok ciddi bir çalışmamız var” dedi.

“SİTEM EDİP AYRILDIM”

Ziyarette Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde yaşananlarla ilgili de konuşan Öztrak “ Odadan randevu alınmış ve buyurun gelin denmiş. Meclis Başkanının yakının rahatsız olduğunu öğrendim. Yönetim Kurulu Başkanının olmamasını yadırgadım. Bu ilk defa olmuyor. Birkaç defadır yaşanıyor. Ben ısrarla ÇTSO’yu ziyaret ediyorum. Verdiğim önemi göstermek adına ziyaretler gerçekleştiriyorum. Öyle anlaşılıyor ki yönetim benim ve Cumhuriyet Halk Partisinin ziyaretlerini önemsemiyor diye düşünüp sitem edip oradan ayrıldım. Ben Türkiye’nin her yerinde odalara giderim. Odalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ben hazine müsteşarı iken birlikte çalıştığım arkadaşımdır. Odalar Birliği Başkanı ile Türkiye’ye ilişkin bir takım politikaları ise birlikte ürettik. Ben gelip Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda  böyle karşılanmayı gördüğüm zaman üzülürüm. Umarım bunu telafi etme imkanını da buluruz. Tekirdağ’ın hiçbir odasında böyle karşılanmadım” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ-Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10